Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Trajno skodrani lasje poleti

Trajno skodrani lasje poleti

Pozdravljeni!
Imam trajno skodrane lase, ki se nekoliko ze ravnajo. Rada bi nasvet, kako naj z njimi ravnam poleti, na soncu: rada bi jih obvarovala pred uv žarki hkrati pa imela lepe kodrcke. Mi lahko svetujete kaksen preparat? Obstaja tudi kaksna domača zrdravilna maska za lase po sončenju?
Hvala in lep pozdrav,
Katerin

Izdelkov za nego las poleti je malo morje, tako da nima smisla karkoli početi z domačimi pripravki. Ne rečem, da ni v redu, samo ponavadi nam zmanjka časa, da bi predolgo imeli obloge na glavi.
Tako ti svetujem nakup teh izdelkov pri frizerjih, ki jih uporabljajo.
Zelo dobra je linija SP od Welle, Kerastase L’oreal, Revlon sun….
Izdelki temeljito ščitijo lase pred izsušitvijo, pred UV žarki in jih po sončenju tudi negujejo.
Poišči kdo najbližji tebi uporablja te izdelke in jih prosi za nasvet, kaj je najbolj primerno za tvoje lase.
lp alenka

mi prosim poveš, kje so ti skodrali lase in če si zadovoljna. Iščem salon, kjer imajo s kodranjem malo več izkušenj, saj si tudi sama želim napraviti trajno.

hvala.

Živijo! Jaz sem imela trajno “carving”, neka nova, baje manj škodljiva. Trajala naj bi okoli tri mesece, pa jo imam ze 7 mesecev pa imam se vedno nekoliko valovite. Povprasaj v kakem friterskem salonu; jaz sem bila v Salonu Mara v Komnu na Krasu, tako da ne vem, ce bo to zate prikladno- ali pač? Moja izkušnja glede trajne pa je, da je najbolj bistveno, kako jo neguješ. Pomemben je fen za nastavkom, uporabljam kokosovo olje. Pred leti sem imela spiralno trajno- ta je pa odlična! Pozdravček.

Kje pa si kupila kokosovo olje?

Neja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close