trajna odstranitev dlačic pod popkom
Lep pozdrav!
V najstniških letih sem si par dlačic pod popkom populila in od takrat postajajo vedno bolj močne in temnejše.
Ker sem svetlejše polti in las, so še posebej vidne in iztopajoče saj nasploh čudno izgledajo ob ostalih svetlih in tankih dlačicah, s katerimi nimam problemov.
Poskusila sem že z beljenjem, ampak rastejo tako hitro, da se vidijo že naslednji dan in zato sem pomislila, da bi prišla na trajno odstranjevanje.
Ker pa sem še vedno študentka in na tesnem z denarjem, bi se rada vnajprej pozanimala o približni ceni celotnega posega (dokler ne popolnoma izignejo)
Obiskala sem stran cosmetic line, da ne bi po nepotrebnem spraševala po ceni, ampak mi cenika ne odpre, zato sem se odločila povprašati na forumu.
Še to: ali je cena pogojena od števila dlačic ali je fiksna?
Hvala za odgovor!
Cena tega predela je odvisna od velikosti od 50 do 90 € na obisk, Koliko obiskov je potrebnih, tudi teško rečem, saj ne vem kakšna poraščenost je vašega predela(okvirno od 6 do 8x,da bi dosegle 70% efekt)Zato vabljena na brezplačen seveda posvet, ko boste utegnila!
LP
zdravo!
zdravo!
jaz sem si tudi pred nakaj leti ne populila ampak podepilirala dlačice pod popkom.zdaj imam s tem polno težav.dlačice so postajale vse temnejše in trde, zato sem se odločila da jih bom odstranila z depilatorjem.in s tem si jih še danes odstranjujem.(zato ker naj bi dlačice postajale redkejše in bolj mehke pa tudi naj se ne bi pojavile 2-3 tedne).vendar sploh ni bilo tako.dlačice mi zrastejo že po 2 dneh oz. se vidijo črne pikice.tako absolutno ne morem nositi kratkih majic, ki bi pokazale malo kože, zato vedno nosim daljše majice, kar pa je v takšen vremenu dokaj moteče.
sicer sem na sploh bolj poraščena po trebuščku in to me zelo moti.dlačice nad popkom so sicer zelo svetle.nekje sem prebrala, da je dobro, če si jih odstraniš z voskom.vendar se to bojim storiti, da mi ne bodo še te dlačice postale tako temne kot pod popkom.
kaj mi lahko svetujete?prosim.
hvala za odgovore.
lp!
Pikice se poznajo zaradi vašega prepogostega depiliranja in vam kar naprej nekaj dlak raste!
Lahko pridete enkrat na mesec v salon, kjer vam profesionalni vosek res dobro vse podepilira in med tem vam ne bo treba nič početi sama!
Vosek ne škodi, prav nasprotno redno depiliranje redči korenine, bele dlake se zato ne ojačajo!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.