Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice trajekt iz španije do maroka

trajekt iz španije do maroka

Zdravo,
planiram potovanje iz Španije do Maroka in me zanima, od kje iz Španije je najboljše vzeti trajekt in koliko približno je vozovnica.

Hvala za odgovor
Urška

Verjetno iz Gibraltarja. Morda ti bo pomagal LP o vseh teh

treh državah. Brezplačno posodim za eno leto. Pokliči.

LP!

Š3tof

POKLIČI!!! Samos

Pošiljatelj: ursi9
Prejemnik: Samos
Datum: 03. junij 2006, 12:10
Naslov: loney planet mediteranska evropa

Zdravo,
ena skupina bi se nas poleti odpravila na Potrugalsko in Maroko. Vidla sem na formu, da imaš na izposojo loney planet.. Zanima me, ali bi bila možna izposoja.

Sicer pa lep dan
Urška Draškovič
udraskovic@yahoo.co.in

Lahko odrineš iz Tarife v Tangier oz. iz Algecirasa v Ceuto ali Tangier. Načeloma je Tangier bolj ugoden za pešpotnike (vlak, boljše povezave s taksiji), Ceuta pa za tiste motorizirane (poceni bencin v tej španski enklavi, pa malo bolj postopen kulturni šok za tiste ne-navajane).

Cenik (citirano iz neke druge teme):

“Trajekti vozijo cca vsako uro, cel dan od cca 5:00 do 23:00. Ne rabiš nobene rezervacije, cena pa je cca 90 EUR (1 oseba + avto, povratna).”

“naša cena Algeciras-Ceuta: kombi + 4 osebe 120 evrov v eno smer, nazaj 122 evrov.”

Je pa povratna brez datuma 🙂

In točno taka je bila cena tudi pred tremi leti.

Če želiš prišparat nekaj sto km vožnje z avtom, je trajekt tudi iz Almerije.
Kemo

Ki je pa še dražji. Koliko? Že itak so prevelik strošek.

Verjetno je res dražje. Ampak 300km+ ne preveč prijetne vožnje (ovinki, gužva) ti pa le prihrani. Cene lahko preveriš na:
http://www.ferrimaroc.com/
http://www.trasmediterranea.es/

Kemo

še moje mnenje 😉
iz Algecirasa v Ceuto – včasih je bil to najhitrejši in najcenejši prevoz, pa še gorivo je bilo v španski enklavi za pol cene

Ojla.

A greš z avtom ali brez?
Lanska cena Algeciras – Tangier povratna za eno osebo 75 EUR.

Lp

Andrej

Zdravo,
hvala za vse odgovore. So res pomagali, gremo pa z javnimi prevoznimi sredstvi. Upam, da se bo dalo fajn priti.

Lep dan
Urška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close