Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trajanje

Trajanje

Zanima me vaš ”rekord”- koliko časa ste s partnerjem sexale najdlje?
Mišljen je en sam ”utrujajoč”, neprekinjen sex in NE več odnosov zaporedoma 😉

LP

Po domače- trajanje erekcije vašega moškega :))

v bistvu sploh ne vem, ker se s štopanjem nikoli nisem ubadala.

dolgo, dolgo! Ko se enkrat začne, je treba koledar v roke vzet.

mene jebe že nekaj let. brez prestanka.

Sploh ne neha, še sedaj komaj pišem, ker me on od zadaj ruka.

Hja, malce resnosti bi pa lahko pokazale.
Verjamem vam, da ne hodite v posteljo s štoparico, saj tudi jaz ne. Ampak čas se lahko še vedno vsaj približno določi.

vse te so kratko seksale, zato pa tako pišejo

cukrček;
:)))

mogoče imaš pa prav 😉
no, punce?!

pa ti, jebačica?

Štiri ure. Dolgo nisem vedela, kako mu sporočiti, da je to zame preveč. Ko sem mu, sva si oba oddahnila.

Sasica;
štiri ure je trajal EN odnos?! Štiri ure je ”držal” erekcijo?

Taja,
jaz sem postavila vprašanje. Odgovorila bom po nekaj normalnih odgovorih- je fer??
LP

sasica, ali mogoče igra nogomet v Olimpiji? tak seks res ne pozabiš ampak tudi sedeti ne moreš na “njej” par dni…

O se da zavleci na kaksno uro, pa malo vmes ustavis pa pobozas,samo moski mora imeti disciplino in dobro poznavanje svojih obcutkov,vendar je lahko tudi to dvorezen mec.
Ko ga mas noter ne hiti ves cas misli da si ze na cilju,in samo uzivaj.Prepustis ritem njej vendar ko cutis vrhunec ,ritem prevzames ti,ga upocasnis jo pobozas reces kaksno kratko besedo pa dalje.Se da.

Živ!

Jebačica, zakaj pa ne probaš tantrični sex, kjer užitki, sicer na drugih nivojih trajajo in trajajo zelooo dolgo časa? Ti je zadeva kaj poznana?

Moj najdaljši klasičen sex s starejšim, kondicijsko dobro pripravljenim 40 letnikom je trajal cca tri četrt ure. S tem, da one ni bil ves čas v akciji, občasno se je malo odpočil. Kaliko časa pa je najdlje pri tebi trajalo? Ti je bolj važna kvaliteta ali kvantiteta?

lp

Štiri ure. Res ne pretiravam. Pojma nimam kako je zdržal, pa jaz tudi. Je blo pa res takrat, ko sva bila cisto na sveže zaljubljena. Glede trdnosti je pa res fenomen. Tudi zdaj! Zavidati vam pa tako dolge aktivnosti sploh ni treba. Pri vsem je boljše imeti pravo mero.

Tri ure je popolnoma dovolj, ha, ha!

tri ure ni dovolj !!!!!!!! najmanj sedem ur !!!!!

Jebačica, že če postaviš vprašanje, bi bilo lepo, da bi prva sama odgovrila!

Ne vem, če je bil ravno to moj najdaljši seks, bil pa je nedvomno nabolj nepozaben. Seksala sva nepretrgoma cca dve uri in pol (itak točno ne vem, ker ure nisem gledala). Ponvadi zmeraj narediva “bis”, takrat pa nisva zmogla.

hmm od 45min- ta naj bi bil bolj na hitro do okoli 3ur. nikoli manj. aja razen enkrat sva bla zmenjena s kolegi in so bli praktično že pred vrati nevem če je blo več kot 5min in je obema 🙂 prišlo.

hmmmm

Ja to je bilo pa cele 3-4 ure.

Sploh ne vem kaj nama je bilo.

Sredi noči in od jutra

Bila pa sva totalno izmučena. A to je bila prijetna izmučenost…

Noro!!!!!!!!!!!! NA MORJU JE JOD RES AFRODIZIAK!!!!!!!!

Da bo fer!! 😉
Moj najdaljši neprekinjen je trajal ok. 2 uri. Zdelo se mi je noro dolgo za akcijo brez pavze, pa vidim, da so tudi hujši ”rekordi”.
Takrat sem imela prvič bolj ali manj DOVOLJ!!! Nisem si mislila, da se mi bo to zgodilo, ker veljam za nenasitno ;))

Tana,
kvaliteta, kvantiteta? Oboje 🙂

Tantrični?
Jaz imam rada bolj ali manj divji sex, ko na koncu postelja ni več podobna postelji, ko iščem kose oblačil po vsej sobi, ko ne vem kam sem zabrisala vzglavno blazino… Tudi hitri so dobri in potem kvantiteta ni pomembna. Še posebej sredi noči, ko sem še vedno mokra od večernega 🙂

Drugače pa bom v bližnji prihodnosti zahtevala obljubljenih 6 ur (seveda ne 6 ur stoječega, ampak 6 ur neprekinjenega ”življenja” v postelji 🙂 )

pa lep dan

Bravo,bravo čim več tako vročih,pohotnih in direktnih punc bi moralo obstojati.Potem bi fitnes centri propadli.

ma težko verjamem, da sex lahko traja tako dolgo..ali pa sem uboga jaz,ker nisem do sedaj naletela na takšnega dedca,ki bi bil tako dolgo v akciji..sicer ure nimam pri sexu ob sebi,ampak mislim, da je moj sex trajal najdlje cca pol ure, mislim že to je bilo neverjetno dolgo..ne zame, zanj pa najbrž že..le kje so takšni dedci,ki toliko zmorejo:)???

jah, mam srečo! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close