Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti tožba

tožba

Lepo pozdravljeni bralci foruma. Na kratko bom povzel mojo zgodbo. Preko elektronskih oglasov sem v začetku leta kupil avto večje vrednosti, ki pa ga do danes še nisem dobil. Vložil sem tožbo in sedaj čakamo na obravnavo. Glede na to, da je šlo tisto podjetje sedaj v stečaj, me zanima kakšne možnosti imam, da nekoč dobim povrnjeno. Zanima me še ali se sodna taksa tudi povrne oziroma kako je s tem. V odvetniški pisarni so nam povedali, da imata zakonca, ki sta imela tisto podjetje že veliko hipotek in me zelo skrbi kako se bo moja zgodba odpletja.

Morda kakšno mnenje.

Hvala.

Spoštovani,

Kolikor je podjetje šlo v stečaj, morate svojo terjatev prijaviti v stečajnem postopku. Seveda pa morate za to imate v rokah pravnomočno in izvršljivo sodno odločbo. Če boste v postopku uspeli, vam je nasprotna stranka dolžna povrniti vse stroške postopka, v katerih je vključena tudi sodna taksa.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close