Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Toyota zaposlitev

Toyota zaposlitev

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje v zvezi z zaposlitvijo v Toyota centru?

Lp

Sicer ne poznam nobenega, ki bi tam delal. Sem pa že večkrat videla oglas za ista delavna mesta (zakaj odhajajo predhodni?).

Sponka

Piše, da iščejo zaradi širjenja podjetja!

Lp

Ja, toyota odpira nov center.

Glede navedbe, da gre za širjenje posla sem skeptična. Že v dveh službah so mi rekli to. Kasneje sem izvedela, da je nekdo odšel iz tega in tega razloga.

Sicer Toyota Adria res veliko zaposluje in oglasi se ne pojavljajo na vsake tri mesece (za to podjetje). Ne vem. Mene na primer odvrne, ko vidim, da se isto delovno mesto pojavi na mojedelo, pa čez tri mesece na Zavodu, pa čez tri mesece na zaposlitev.net in tako dalje. Ne spomnim se točno za katero Toyoto (več podružnic…) je šlo pred časom, ampak določeni oglasi se definitivno ponavljajo.

LP

Jaz imam znanko, ki tam dela. Je zelo zadovoljna. Ima dobro plačo, urnik do 15-15.30. Ne silijo jih delati nadur, dobri odnosi, za poroko so ji posodili terenca:-)

res pa ne vem, na kateri Toyoti dela.
Koliko pa jih je?

Kje in kdaj pa je bil objavljen oglas?

Moja prijateljica se je pred časom prijavila na njihov razpis in res si je zelo želela, da bi to službo tudi dobila. Poklicali so jo na razgovor, pa še na en, potem so jim dali neke teste in pa “domačo nalogo”, ki je bila precej obsežna, potem pa je minil mesec in drugi in je večkrat klicala, če so že izbrali in kdaj bodo sporočili…, no na koncu nobenega glasu. V bistvu zelo neresen odnos oz. jaz sem jih “obdolžila”, da so le nabirali kreativne ideje. Ne vem pa za katero delovno mesto je šlo in od tega je res že kar nekaj časa (3 leta ali celo več??).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close