Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toyota Yaris – ima kdo

Toyota Yaris – ima kdo

Pozdravljeni,

je tukaj kdo, ki ima zgoraj omenjen avto?

Nikakor ne morem ugotoviti, kako se polni telefon spredaj na tisti “ploščici”. V navodilih piše vse samo za i-phone, vendar mi  je prodajalec povedal, da se lahko polnijo tudi drugi telefoni.

Hvala za pomoč

Joooj pol se pa jaz čudim kako ga moški vedno mimo vtikajo in ne najdejo luknje.. a vidiš kje na plošči luknjo? Če je ni, potem se pač ne da polniti. Če je, no tam ga vtakni.

Dio santo

zadaj se polni.

Samo da povem, da je to brezžični polnilec, naj bi bil preko bluetootha in  ni nikljer nič za vtaknit

A je tvoj Yaris diesel ali je hibrid?

bencinar

Ma vtakneš tja, kjer je tisto vžigalo za cigarete. Moraš imet en tak adapterčič za to, odpreš pokrovček za prižigalec za cigarete in not vtakneš adapter.

taka zadeva:

Stane cca 6€.

Odgovor na objavo uporabnika
voznica830, 05.01.2022 ob 09:19

Pozdravljeni,

je tukaj kdo, ki ima zgoraj omenjen avto?

Nikakor ne morem ugotoviti, kako se polni telefon spredaj na tisti “ploščici”. V navodilih piše vse samo za i-phone, vendar mi  je prodajalec povedal, da se lahko polnijo tudi drugi telefoni.

Hvala za pomoč

ČE bi imela telefon, ki podpira tako polnjenje, bi se začel polnit takoj, ko bi ga dala tja gor. Kupi si nov Samsungov telefon 5g, ta sigurno polni.

Odgovor na objavo uporabnika
A si butara, 05.01.2022 ob 13:51

ČE bi imela telefon, ki podpira tako polnjenje, bi se začel polnit takoj, ko bi ga dala tja gor. Kupi si nov Samsungov telefon 5g, ta sigurno polni.

Pa saj ne pravi, da gre za brezžično polnjenje. Nič ni povedala glede tega. Polnjenje na žico pa je tako kot je povedala ena zgoraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close