Najdi forum

tovornjak

A je že katera delala tole torto:

enkrat je dala link Hali (če ne bo aktiviran bo to zato, ker ne znam)?

Kako bi se lotile tega, predvsem me zanima barva, kolesa, brisalci. Še kakšna ideja za izdelavo “fantovske” torte je dobrodošla.

Hvala in lep dan želim

Za kolk starga fantiča pa in kaj ga zanima?

Za kolesa ti lahko svetujem: jaz bi iz navadnega biskvita z obodom za krofe (ali večjim kozarcem, skodelico) izrezala kroge in jih s kremo, s katero bi sicer nadevala torto, prilepila na tovornjak. Če bi imela občutek, da bodo odpadli, bi fiksirala z zobotrebci. (Če jo boš sama rezala, jih boš odstranila, sicer pa opozori tistega, ki jo bo dobil, da ne bo neljubih presenečenj)

Brisalci so na sliki očitno narisani s čokolado.

Glede barve pa ne vem.

Za triletnika. Zanimajo ga vsa vozila, še bolj delovni stroji (traktor, bager, …). Sicer pa od junakov risank Mojster Miha in Gasilec Samo.

Če maš kakšne ideje (z navodili, ker nisem neka “big” mojstrica) bom zelo vesela.

lp

Hvala, če se bom tako odločila bom sigurno “prilepla” kolesa.

Kaj pa tisto spredaj na avtu, tudi rjavo?

Hvala.

Za kolesa lahko uporabiš kakšne kupljene kekse. POglej malo v trgovini.

lp, Maja

dej mi piši na privat…sem sam zate aktivirala mail v profilu…ti bom kaj več razložila, pa kakšno slikco poslala.

Jaz sem lani delala tovornjaka za mojega triletnika. Spekla sem dva biskvita. Enemu odrezala cca tretjino, ga položila na drugi biskvit. tako je nastala kabina. Ostanek prvega biskvita je bila prikolica. Tovornjak je bil premazan z modro – zeleno smetano. Kabino sem okrazila z barvami v tubi (vrata…) Okna sem zvaljala iz marcipana, naredila tudi šoferja. Lučke so bili bonbončki (m&m). Stranice na prikolici so bile iz marcipana. Tovornjak je vozil živeli (penasti bonbončki) in svečko. KOlesa so bila jafa keksi.
Torta je bila sadna, biskvit prerezan na pol, nadev iz gozdnih sadežev in smetane.

Če želiš, ti lahko pošljem slikco.

Popoldan oziroma zvečer, zdaj sem na šihtu.

Hvala stokrat.

Simas,jaz bi prosila za slikco…
Hvala in lep pozdrav,Natasa

lotus_lj@yahoo.com

Avtek,

Imam že poskenirane slikce zate!

Lp, Anita

Sem ti poslala na privat.

Hvala še enkrat in lp.

Se opravičujem, ker včeraj nisem uspela poslat slikic.Pošljem danes popoldne, ko pridem domov.

Lp
simona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close