touran ali scenic
Posebej tisti, ki dirkajo, od semaforja do semaforja in razkazujejo svojo močno mašino in prazno glav…
In kaj je to 200 KM bi rekli tisti, ki vozijo avto od 350+ KM, to moraš probat, da veš kaj je filing.
Jaz sem to probal pa vseeno znam uživati v vožnji s dosti manj moči, ker vožnja ni samo razkazovanje mišic.
Večina ljudi bi morala it na tečaj varne vožnje…
Bi ti rajši jahal osla namesto konja? Še enkrat ponavljam: dokler ne voziš mrcino, ne veš za filing…[/quote]
Taki bi morali it na tečaj varne vožnje, ki dirkajo po mestnih ulicah in ogrožajo druge udeležence v prometu. Dobra stran je tud za take, ki polnijo državno blagajno pri prometnih prekrških. Kar tako naprej z mrcinami in filingu. Ne pozabit na tečaj varne vožnje kot si omenil. ;-)).
..pozdravit užitkarske komplekse…ki jih abervezniki pač nimate…
Sicer pa že takole gobezdanje, da si že avtomatsko norc na cesti,. če voziš 200 KM+ mašine, je abnormalno. Men osebno konji niti ne pomenijo dost, tko kot končna hitrost . Ne zanimajo me tud turbine(ne v dizlu, ne v bencinarju).Enostavno je težko primerjat vožnjo z bencin V8 mašino in 400-500 nm navora s čim drugim na štirih kolesih…Že zaradi samega zvoka in občutka surove moči…