Toti Rotovž (MB)
Ko ste že omenili mehiško Galeb, pa jaz nimam ravno dobrih izkušenj.
Hrana povprečna, postrežba pa…. meni je kelner prinesel tako, da mi je pol po meni stresel, pol pa po tleh…., tudi sicer se “devajo” da me za sladico kar mine.
Mehiška vredna obiska za moj okus in postrežbo je na Lentu (Strma ulica) El Toro (al nekak tak), zunaj je en tak mehiški klobuk na fasadi.
Pa dober tek, kjerkoli že.
Lep dan, Monika
Zdravo!
Ta picerija je če se pelješ iz Maribora proti Dravogradu mislim da za Bresternico, vsekakor je tabla za picerijo, če ni te, pa je tabla za mehiško restavracijo Galeb. Oboje je skoraj skupaj in sicer na levi strani, kjer je tudi Drava. Ne moreš zgrešit, glej tablo.
Ocena te picerije: pice masne, cene pretirane.
Kot je Majuška rekla, dobre in preverjene picerije so Padrino (pri 2. gimnaziji), Ancora (center mesta, nasproti Jurčičeve pasaže), jaz dodajam Casa mia za tremi ribniki (park) in na Teznu Toscana.
Probaj kaj iz tega seznama in poročaj!
Lep dan še naprej in dober tek!
Monika
Ja, lignji v Ancori so pa 1A, te tudi jaz priporočam, sploh na žaru! 🙂
Samo, da še dodam eno pizzerijo med temi, ki sta jih že vidve, Monika in Majuška, naštele, namreč Črni baron.
Evo, pa mislim, da so to vse najboljše pizzerije na mojem seznamu. 🙂
Jaz imam sicer najraje Padrinota, Barona in Toscano, sicer pa nisem ravno neki ful ljubitelj pizz, so pa vsi iz moje družbe in to so pizzerije, ki so redno na sporedu. 🙂
Hojla!
Ajša, če praviš da so lastniki isti, a potem ima tudi Sidro lignje na žaru in druge stvari?
Kje pa je Ancora? Naslednji teden se odpravljamo v Mb, pa bi naši radi šli v Sidro na pizzo, ker so nam eni priporočali…..jaz pa zaradi želodca ne smem jest pic, pa bi raje kaj drugega (morskega po možnosti), zato tudi sprašujem , če ima Sidro na jedilnem listu tudi lignje in druge morske dobrote….LP
Zala, na Sidru nisem bila že par let, tako da ti ne bom nič rekla, naj ti pove katera, ki ve. Čeprav mislim, da so na Sidru še zmeraj samo pizze.
Ancora je pa čisto v centru mesta, v Jurčičevi ulici, ki povezuje Gosposko in Vetrinjsko. Je nasproti Jurčičeve pasaže, kot ti je povedala že Monika. Je pa tudi velika tabla, tako da ko prideš v Jurčičevo, ne moreš zgrešiti. Greš v en tak podhod in na levi greš not v Ancoro (naravnost je še en lokal, tisto ne spada sem). Spodaj je pub, zgoraj pa restavracija. Saj takoj, ko stopiš not, so pred teboj stopnice in greš kar gor po njih. Ko prideš po stopnicah gor, lahko greš levo (za nekadilce) ali desno (za kadilce). Tam pri kadilcih lahko greš še čisto gor na vrh, jaz sem najraje tam, ker je bolj mir, pa ne vem, bolj všeč mi je tam gori. 🙂 Ambient je meni osebno res všeč.
Jaz imam najraje lignje na žaru v Ancori, ker so mi res fantastični, drugače vse moje prijateljice jejo pariške lignje, so tudi navdušene. 🙂 Pa tudi za lazanjo in špagete sem slišala pohvale, ribe so mi bile tudi dobre, to kaj sem jih jedla…
Ancoro jaz, kar se tiče morskih jedi, torej priporočam, jaz sem reden gost, tako da… Ja, dober tek, Zala, če boste šli tja! 🙂 Zdaj sem napisala res podrobno, tako da se ne smete izgubit! ;))
no, če nisem prepozna…
na sidru imajo samo pizze, nobenih drugih jedi. so pa tudi po mojem mnenju najboljše pizze v mariboru. en post bolj na začetku, v katerem piše, da so pizze mastne, me je res presenetil!!
ancora pa je seveda tudi 1A! pa kaj vsi jemo te lignje na žaru ali kaj?? 🙂
no, lep pozdrav vsem
zoya
Forum je zaprt za komentiranje.