totalno zatrapan
Poroka ponavadi uniči vse. Tu se že oba nekako sprijaznita, da se jima ni potrebno več trudit v zvezi, kot je že Seba zgoraj napisal, vse jima postane že samoumevno ( no lahko tudi samo enemu ), potem pa pride do tistega, kot je včeraj razlagal Spider : Poln štarševski čvek poročenih moških / žensk. Res so razburljive te zveze ja in mi samski bi jim kao morali še zavidat lol
Poroka ponavadi uniči vse. Tu se že oba nekako sprijaznita, da se jima ni potrebno več trudit v zvezi, kot je že Seba zgoraj napisal, vse jima postane že samoumevno ( no lahko tudi samo enemu ), potem pa pride do tistega, kot je včeraj razlagal Spider : Poln štarševski čvek poročenih moških / žensk. Res so razburljive te zveze ja in mi samski bi jim kao morali še zavidat lol[/quote]
Jaz bi prej reko da življenje SKUPAJ uniči vse 🙂 prej gledaš punco ko se zrihta in obleče zdaj jo gledaš ko se zbudi s kosmatimi nogami itd…. 😀
To sicer najbolj velja za take ki imajo zlo rade make up…. ko jo pol vidiš brez pa je čist drugi ksiht 😀
poroka je samo vrhunec bednega javnega mišljenja da se morš tam med 30-40 poročit in met froce najkasneje če ne si kao za pol folka čudak za ostalih 30% gej/lezba 20% pa boli K 🙂
Točno tako, pa sva končno prišla k bistvu. Za nekatere, ma ne bom reku za nekatere, za marsikoga poroka predstavlja vrhunec življenja, ko pride na plan še kak otrok, je pa že to več ali manj to. Sanje so uresničene, zdaj pa zzz…
Ne, najbolje nikdar :)[/quote]
Obstaja kak recept?:)[/quote]
Preživeti z ljubo osebo vsaj 80% manj časa kakor si želiš (nikakor živeti skupaj), trajno/namerno prepoznavati vzroke, zakaj jo spoštuješ, ceniš in obožuješ, vsako jutro ko se zbudiš in zvečer preden zaspiš misliš nanjo,…garantiram, da te ne mine, ker postane kakor tvoja kri 🙂
Obstaja kak recept?:)[/quote]
Preživeti z ljubo osebo vsaj 80% manj časa kakor si želiš (nikakor živeti skupaj), trajno/namerno prepoznavati vzroke, zakaj jo spoštuješ, ceniš in obožuješ, vsako jutro ko se zbudiš in zvečer preden zaspiš misliš nanjo,…garantiram, da te ne mine, ker postane kakor tvoja kri :)[/quote]
Preživeti 80% manj časa:). Torej je recept, da partnerja pošlješ v Avstralijo:). Daleč od oči, daleč od srca:).
Preživeti z ljubo osebo vsaj 80% manj časa kakor si želiš (nikakor živeti skupaj), trajno/namerno prepoznavati vzroke, zakaj jo spoštuješ, ceniš in obožuješ, vsako jutro ko se zbudiš in zvečer preden zaspiš misliš nanjo,…garantiram, da te ne mine, ker postane kakor tvoja kri :)[/quote]
Preživeti 80% manj časa:). Torej je recept, da partnerja pošlješ v Avstralijo:). Daleč od oči, daleč od srca:).[/quote]
Po želji, kako se to izvede 🙂 toda, če na nekoga misliš, to ni kaj dosti od oči, od srca še manj 🙂
Točno tako, pa sva končno prišla k bistvu. Za nekatere, ma ne bom reku za nekatere, za marsikoga poroka predstavlja vrhunec življenja, ko pride na plan še kak otrok, je pa že to več ali manj to. Sanje so uresničene, zdaj pa zzz…[/quote]
Kake pa so tvoje sanje Sadni?
Zdaj bo pa Spider rekel, da že punca prepričujejo fante, naj gredo v zvezo. 🙂 Kam gre ta svet?! 😉
Pol si lahko tud že praktično sam(a) in preostanek časa pač misliš na tebi drago osebo. 🙂
Bereš me površno in ni prvič.
Za moje pojme je želeti si vezo kot tako problematično. Človek, ki si želi vezo kot tako, samo išče, kje bo našel koga, da ga spravi v vezo Po moje počne seba prav to. Išče okoli, kje je kakšna ženska za vezo, najde, potem se mu pa v vezo ne ljubi več vlagati. Podobno, kot d abi bil nekdo obseden s tem, d amora nujno kupiti čevlje, ko jih kupi, pa doživi postnakupno razočaranje.
Poanta je, po moje, ne smeš si želeti veze kot take, temveč je edino zdravo, da spoznaš žensko, ki ti je tako všeč in s katero se tako ujameš, da si želiš biti z njo.
Bereš me površno in ni prvič.
Za moje pojme je želeti si vezo kot tako problematično. Človek, ki si želi vezo kot tako, samo išče, kje bo našel koga, da ga spravi v vezo Po moje počne seba prav to. Išče okoli, kje je kakšna ženska za vezo, najde, potem se mu pa v vezo ne ljubi več vlagati. Podobno, kot d abi bil nekdo obseden s tem, d amora nujno kupiti čevlje, ko jih kupi, pa doživi postnakupno razočaranje.
Poanta je, po moje, ne smeš si želeti veze kot take, temveč je edino zdravo, da spoznaš žensko, ki ti je tako všeč in s katero se tako ujameš, da si želiš biti z njo.[/quote]
TOČNO TAK!
ko nekdo napiše da si želi partnerstva oz zveze vem da je zgrešil bistvo kako in zakaj bi se naj do tega prišlo!
nevem ampak vem da meni če nekdo reče da si
želi partnerstva!
ali da,
si želi osebe s katero bi užival se spoznaval, preživljal prosti čas itd.
pomeni 2 bistveno različne zadeve…. ker 1 se gre najbolj za to da dobi partnerja drugemu pa se gre za osebo kot tako in ga baš briga ali bo uspelo partnerstvo ali ne 🙂
pristop je bistveno različen in se odraža v mišljenju!
želi partnerstva!
ali da,
pomeni 2 bistveno različne zadeve…. ker 1 se gre najbolj za to da dobi partnerja drugemu pa se gre za osebo kot tako in ga baš briga ali bo uspelo partnerstvo ali ne 🙂
Se strinjam, zato sem omenila željo po partnerstvu, kar je zame nekaj več kot le priložnostna srečanja.
pristop je bistveno različen in se odraža v mišljenju![/quote]
želi partnerstva!
ali da,
pristop je bistveno različen in se odraža v mišljenju![/quote]Se strinjam, zato sem omenila željo po partnerstvu, kar je zame nekaj več kot le priložnostna srečanja.
[/quote]
Saj samo to pomeni da je njegov cilj prit čimprej do partnerstva… ne do osebe 🙂 obup se kaže v osebi ki pravi da si želi partnerstva namesto da bi si želela spoznati ČLOVEKA s katerim bi MOGOČE nekoč šla v partnerstvo…. torej je cilj partnerstvo ne oseba.
napaka.
Forum je zaprt za komentiranje.