totalno zatrapan
Tole bo čisto ugibanje, po moje si ti čist preveč želiš zveze, zaradi zveze same. Potem se to probaš iti kar z eno žensko, ki ti prekriža pot, kar seveda dolgoročno rezultira v tem, da kmalu postaneta drug drugemu brezvezna. Ker je v bistvu tvoj glavni motiv, da si pač v vezi, njen isto, namesto, da bi vama bil motiv, da sta skupaj, ker sta tekom spoznavanja spoznala, da imata skupne točke in sta si všeč.
Lahko ziher… vprašanje je kakšne so posledice :)[/quote]
Izgon iz spalnice:)).[/quote]
Večini MOŠKIH je to itak vseeno…. to se nam zdi kot kampiranje 🙂
Matkič posledice so, da potem pišeš na monu, da ne moreš obdržati ženske haha 😀 😀
Sicer pa jaz raje sam sebi perem in kuham, ker je malokatera dobra kuharica, če sploh kej kuha. Ko sem bil še poročen sem namreč moral jaz kuhati. Je pa res, da rad kuham in mi to sploh ni bilo težko 🙂
Matkić, ne se gre za to, ali jo lahko, ali ne moreš obdržat, ker nisi edini, ki lahko odločaš v tem. Lahko si ti npr. izjemno uspešen pri ženskah, kar pa še ne pomeni, da si lahko pri čisto vsaki. Se trudiš za žensko še pa še, pa ti na koncu vseeno pobegne za drugim.
Pa kot smo že včeraj prišli temu do dna, po 5-10ih letih zveza postane že sama po sebi monotona. Dolgočasni moški, zapečkarji, ki raje sedijo pred računalnikom, kot pa gredo na kak koncert, v kino ipd. jim mogoče čisto ustreza tak odnos, ženski pač ne, ženska potrebuje pozornost, to je že v njihovi naravi. Če se premalo ukvarjaš z njo ti pobegne ( če je pametna ), če je obupana, nesamozavestna in misli, da si boljšega ne more dobit, bo pa pač vstrajala s tabo še naprej.
Jap ampak še vedno pri specifičnih primerih je lahko sprašanje ali NE MOREM ali NE ŽELIM(kot je recimo moj) 🙂
itak da ne moreš bit pri čisto vsaki uspešen… to je 100% da ne….. nekaj tudi od tipa ljudi(ženske) odvisno. Čar je da veš kdaj si lahko pri kateri uspešen in kdaj ne 🙂
a misliš da komaj po 5-10 letih? jaz bi prej dejal po 3 letih nekje….
Forum je zaprt za komentiranje.