totalno zatrapan
Življenje ni pravljica, a vseeeno, bojim da si jo bom mogla sama ustvariti :)[/quote]TO!
Zberi tistih nekaj ojrov in povabi koga na kavo….s smetano 😉
Ne more škodit nekaj kofeina/poživila…. :))))[/quote]
Seveda, čas je da širše odprem oči, da končno sprevidim vrsto :))
…mi bo € zmanjkalo, prirojeno nisem škrt 🙂
Včasih smo rekli, da papir vse prenese. In isto lahko rečemo za internet. :)[/quote]
Robi saj to sem mislil.
No poglej sadnega kako da nasvet on je že zajebal, ker bi moral biti tak od začetka :)))[/quote]
To drugače sploh ni bil noben nasvet, samo pokomentiral sem Daterjevo teorijo, ki btw niti ni tok sfaljena, tip piše dejstva, vseeno pa se mi zdi, da je avtor za to taktiko že nekoliko prepozen.
Robi saj to sem mislil.
No poglej sadnega kako da nasvet on je že zajebal, ker bi moral biti tak od začetka :)))[/quote]
To drugače sploh ni bil noben nasvet, samo pokomentiral sem Daterjevo teorijo, ki btw niti ni tok sfaljena, tip piše dejstva, vseeno pa se mi zdi, da je avtor za to taktiko že nekoliko prepozen.[/quote]Pa saj na začetku se mu ni zdela tako zanimiva…. bolj kot ga je učila tujega jezika, bolj mu je postajala zanimiva….
Vočko ti bi tut lahko šel na kak tečaj tujega jezika se mi zdi….. 😀 😀
TO!
Zberi tistih nekaj ojrov in povabi koga na kavo….s smetano 😉
Ne more škodit nekaj kofeina/poživila…. :))))[/quote]
Seveda, čas je da širše odprem oči, da končno sprevidim vrsto :))
…mi bo € zmanjkalo, prirojeno nisem škrt :)[/quote]Ej, če jih začneš izdatno zalivat s pravim kofetom…. ni vrag, da se bo komu od njih ne bo utrip povečal in ga spraviš na ustrezne obrate….. :)))
Kaj ima to sploh veze kdaj je njemu bila in kdaj mu ni bila zanimiva ? V obeh primerih je to zamujena priložnost, ker se ni že prej obnašal, tako kot bi bilo od njega pričakovati. Da bi se pa sama od sebe zacopala v enga tihega študentka, ki čepi v kotu, pa res močno dvomim.
Btw, pejt ti na kak tečaj, mogoče se bo potem dalo vsaj pogovarjat s tabo.
Seba, pa si kdaj dobil kakšen smiseln odgovor od kakšne ? Mislim zaradi tega, ker je ne moreš obdržati.[/quote]
Robi kako to misliš? Jaz mislim v reali 🙂
Čeprav je res ja ženske dostikrat niso smiselne haha 😀 :D[/quote]
Sprašuje te, kaj ti ženske navedejo kot razlog za “odhod” od tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.