totalno zatrapan
Lep pozdrav vsem skupaj. Naj vam opišem zadrego. Želja se mi najbrž ne bo nikoli izpolnila, a vseeno.
Sem 22-letni fant in kot marsikdo sem se začel ob študiju aktivno učiti nemški jezik na tečaju, saj imam cilj delati v tujini. Vedno sem mislil, da me privlačijo vrstnice ali pa mlajša dekleta, dokler nisem spoznal učiteljice za nemški jezik. Ženska je stara 29 let, noro privlačna, s sijočimi lasmi in gladko kožo, da ji ne seže do kolen marsikatera mlajša, da o postavi sploh ne govorim. Njena ritka je tako napeta, da znorim, ko jo vidim. Še dobro, da je zdaj zima, kajti spomladi sem bil ob njej precej vznemirjen.
A to ni najpomembnejše. Žensk podobnega videza je veliko. Kar še ima, je tudi neverjetna inteligenca in prodornost, razgledanost na področju zgodovine, psihologije, gčasbe, družbe, humorja, ma ni da ni. Z njo bi lahko razpravljal ure in ure. Do sedaj nisem spoznal nobene tako osupljive ženske. Po videzu že, ampak glede kombinacije videza in značaja, intelekta pa je zame lik, vreden filmske upodobitve. Ob njej so mi vse ženske zbledele, vse so dolgočasne. To je v tem težava. Zame je poosebljenje erotike, ženske energije, seksapila, muza, učiteljica (nem, škoda, da ne še česa drugega), izvir smeha in vznemirjenja, dobrovoljnosti. Pa kdo si ne bi želel takšne ženske, tudi če je starejša? Razmišljal sem že o individualnih urah. Bojim se, da mi ne bo nikoli nobena ženska več tako zanimiva.
Težava pa je v tem, da ima zagotovo partnerja, pa tudi ne vem, če bi ji bil zanimiv tak mulo, kot sem.
Povabi jo na kavo (počakaj vsaj do konca tečaja), po ovinkih se poskušaj pozanimati ali je “free” ali ni, morda boš tekom časa preživetega z njo izven učilnice ugotovil, da vendarle ni tako zelo oh in sploh super, kakor jo trenutno vidiš, čutiš (čisto nič slabega ne mislim s tem). Vajina razlika v letih ni nič posebnega, precej je odvisno od tega, koliko si sam zrel (si res le mulo?) in koliko ona v resnici ni.
Good luck 🙂
Jaz ti pa tole svetujem: imej z njo avanturo. Tako boš na koncu imel vsaj dobre spomine. Vsa strast enkrat zbledi in če bi se poročila ter imela froce, bi postala čisto drugačna ženska, zagrenjena, obremenjena. Da ne govorim o tem, da bo njena gladka koža in ritka kmalu ovenela, ti pa bi se tolkel po glavi, zakaj nisi izbral raje 7 let mlajše, ne 7 let starejše.
Jaz bi skozi uradno interakcijo za casa solske ure s pomocjo gestikulacije in druge neverbalne kot verbalne komunikacije najprej vplival na to, da sem z njene strani “opazen”. Lepo vas prosim, ne gre kar nekaj na silo vabiti na pijaco v taki situaciji. Teren je treba najprej pripraviti.
Potem pa jo med odmorom zagovoris. Skozi humor vprasas kaj osebnega, poves o sebi, itd. Postopoma. Tvoja domaca naloga je postati opazen, potem postati ji zanimiv, potem postati ji jebozovan.
Za zacetek pa si zapomni, da zenske, ne glede kako oh in sploh se ti zdi, sploh ne poznas. Nehaj jo idealizirati. Ce ne zaradi drugega, ker ti tako razmisljanje samo skodi.
Zobozdravnica? Saj piše, da jo je spoznal na tečaju nemškega jezika :)[/quote]
Ja, na srečo. Si predstavljaš, da bi hotel “individualne” ure oziroma pogostejša srečanja z zobarco? Kot poje A. Šifrer – danes mi je spulila zadnji zob.[/quote]
A ti mu ne biš nič svetovala kako naj se loti zadeve? 🙂
Ti si bila pa včeraj hitro fertik, ko si bila povabljena na kavo…. 😉
Pa ne da je bil preškrt, da bi primaknil še za smetano zraven? :))))))))
Al ni govoril pravi jezik? Mu manjka še kak tečaj? :)))))))))))))))
Al ni govoril pravi jezik? Mu manjka še kak tečaj? :)))))))))))))))[/quote]
Ah kje pa – seveda na kavo nisva šla, ne upam tvegati kakšne jezike zares obvlada in če sploh, da škrtosti niti ne omenjam 😉
Al ni govoril pravi jezik? Mu manjka še kak tečaj? :)))))))))))))))[/quote]
Ah kje pa – seveda na kavo nisva šla, ne upam tvegati kakšne jezike zares obvlada in če sploh, da škrtosti niti ne omenjam ;)[/quote]Te je pustil v dvomih in nisi upala tvegat? 🙂
Še en nesposoben v dogi vrsti, ki bi kofetkali pa…..? :)))))
Ah kje pa – seveda na kavo nisva šla, ne upam tvegati kakšne jezike zares obvlada in če sploh, da škrtosti niti ne omenjam ;)[/quote]Te je pustil v dvomih in nisi upala tvegat? 🙂
Še en nesposoben v dogi vrsti, ki bi kofetkali pa…..? :)))))[/quote]
Če se tako odločil, ne morem pomagati, pač več govori kakor naredi…vrste pa ni nobene, vsaj ni je videti 🙂
Te je pustil v dvomih in nisi upala tvegat? 🙂
Še en nesposoben v dogi vrsti, ki bi kofetkali pa…..? :)))))[/quote]
Če se tako odločil, ne morem pomagati, pač več govori kakor naredi…vrste pa ni nobene, vsaj ni je videti :)[/quote]Saj ravno v tem je problem, vsi nekaj mencajo (kot avtor te teme), kako bi, samo ne naredi nihče nič… 😉
Vrsta (neodločnežev, ki fantazirajo) je, ziher :)), in mogoče bolje, da je ne vidiš….. 😉
Če se tako odločil, ne morem pomagati, pač več govori kakor naredi…vrste pa ni nobene, vsaj ni je videti :)[/quote]Saj ravno v tem je problem, vsi nekaj mencajo (kot avtor te teme), kako bi, samo ne naredi nihče nič… 😉
Vrsta (neodločnežev, ki fantazirajo) je, ziher :)), in mogoče bolje, da je ne vidiš….. ;)[/quote]
Življenje ni pravljica, a vseeeno, bojim da si jo bom mogla sama ustvariti 🙂
Saj ravno v tem je problem, vsi nekaj mencajo (kot avtor te teme), kako bi, samo ne naredi nihče nič… 😉
Vrsta (neodločnežev, ki fantazirajo) je, ziher :)), in mogoče bolje, da je ne vidiš….. ;)[/quote]
Življenje ni pravljica, a vseeeno, bojim da si jo bom mogla sama ustvariti :)[/quote]TO!
Zberi tistih nekaj ojrov in povabi koga na kavo….s smetano 😉
Ne more škodit nekaj kofeina/poživila…. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.