TOTALNO šokirana!!!
S fantom sva skupaj že 5let začela sva se že pogovarjat o otroku seveda po kočanem študiju.Zelo se imava rada in sva srečna tudi skrivnosti ni med nama.Prejšni teden pa smo imeli zabavo(privat) kjer sva bile samo 2 punci,ona je strara 27let,jaz pa 22let.Malo sem bila ljubosumna na njo,ker sta se kr neki menla z mojim fantom.Ko pa sva šla s fantom spat in sem mu povedala da mi ni bilo to všeč,pa če mogoče išče novi iziv s starejšo na koncu pa je povedal,da je že imel starejšo in tudi spal z njo za 1 noč!!
Res da takrat midva nisva hodla,začela sva 2 meseca potem.Vseeno sem bila zelo šokirana,saj sem misl da sem njegova 2 punca v bistvu sem treja,pa nemorem verjet da je tak za 1noč.
Sedaj me je ful strah da bi ga izgubila pa tudi nevem ali mu zaupam,ko gre kam.
LP
Sej ne razmišljam o otroku samo po moje vsak,ki se vidi s partnerjem v prihodnosti pač 1x pogovor tudi nanese kako bo 1x ko bova v službi,imela svojo hišo…
Mislim da sem se že malo pomirila glede tiste,pa tudi pogovorila sva se in mi je lažje,vem da me ima zelo rad.
Lep pozdrav vsem in uživajte z svojim najdražjim
Eh, daj no, ne se sekirat, ker to ni nič takega. Splošno znano je, da si večina decev nabere izkušnje s starejšo. tud pri tvojem tipčku je šlo samo za to, verjemi, sploh pa je bilo, preden je začel s tabo, torej res ne vem, kaj paniciraš v bz! Verjetno tudi ti nisi bila devica orleanska, ko sta začela?
Rada se imejta še naprej!
Ah, to je realnost. Večina tipov (seveda ne bodo priznali) so si želeli kdaj v mladosti seksati s starejšo in večina jih je izkoristila možnost seksa samo za eno noč, če se je le pokazala priložnost. Ampak to ne pomeni, da bi radi to ves čas počeli. Tvoj te ima rad, iskren je do tebe, to pa je zelo veliko. Uživaj in ne obremenjuj se.
Forum je zaprt za komentiranje.