Najdi forum

totalna zmeda

Pozdrav,

sem popolna trapa,kar se ti;e racunalnika in prosim, ne se mi smejat in mi naj kdo pomaga. Kako najti na internetu doloceno glasbo in kako to posneti na CD

Ker boš iskala določeno glasbo, ki je seveda legalna, ker nelegalne je mama rekla da se ne sme vlečt, boš zato uporabila enega izmed priljubljrnih P2P programov.
Glasbo boš dobila najverjetneje v formatu mp3, zato jo boš za predvajanje na navadnih cd komponentah morala spremeniti v ustrezen format.
To boš storila tako, da boš v svoj pekač vstavila prazen cd medij, zagnala svoj priljubljen program za peko, ki si ga seveda legalno dobila zraven pečice (npr Nero), mu povedala, da želiš peči Audio CD, nakar boš notri zvlekla tiste mp3 datoteke, ki si jih dobila. Vse skupaj zapeči in bo veselje v hiši ali avtu.

1. Nisi popolna trapa, ker nihče ni prišel na svet pameten!!

2. Ne vem kakšno glasbo želiš, lahko ti pomagam edino takole:
npr.: , ali kakšen domač iskalnik , naprej boš pa že, ane?

Za začetek bo… Naredi si novo mapo nekje na disku, jo imenuj in tja not potem kopiraš glasbo.

Posnameš jo pa z Nerom, določiš Audio mode (Audio CD) in pesmi iz tiste mape dodaš v kompilacijo in zapečeš.

Ti bodo še drugi kaj predlagali, jaz in Mula nisva ravno prijateljici 😉

Uspešno peko!

Lp, Lady L

a mi lahko točno napišeš,prosim ,kako naj skopiram-ne gre mi-mapo sem npr. naredila na omizju, naslov dala glasba, zdaj pa npr. želim najti glasbo- Dino Merlin, Crvena jabuka in pa Željko Joksimovič…please, help

Lhko greš na , se registriraš in vlečeš nekaj yu muzike!!!!….

Klikneš na link in te mašinca povpraša shranim in tam najdeš namizje tvojo mapco in kopiraš vanjo (bolje rečeno se bo kopiralo z neta)!!!

lp

lahko pa desni klik in shrani kot (save traget as)

bo šlo :)))

OK, here we go!

Za Nero 6

1. Način – EXPRES
Odpreš Nerota, klikneš na ikono NOTA – Ustvari avdio CD,
klikneš gumb Dodaj, zgoraj v spustnem meniju pioščeš svojo mapo kamor si spravila komade, klikneš (označiš) prvega, pritisneš Ctrl+A (da označiš vse) in spodaj gumb Dodaj. Ko so vsi komadi not, klikneš Naprej, označiš pekača (D: ali E:, če imaš 2 CD-ROM enoti), naslov CDja in izvajalca, hitrost zapisovanja 8-10 (raje manj kot prehitro), če ne želiš presledkov med posameznimi pesmimi klikni gumb Naprej in tam daj kljukico v okvirček Odstrani tišino na koncu…., zapreš okno in klikneš Zapis.

2. Način – stara klasika
Odreš Nerota, klikneš Nero Burning ROM (ta je v 6-ki pod Programi),
v levem oknu klikneš na Avdio CD,
Napišeš naslov CDja (po želji, lahko tudi Šmoren ;)), nato zavihek Zapis (hitrost – enako kot zgoraj) in zgoraj desno klikni gumb Nova ali New. V srednjem oknu pioščeš svojo mapo, jo 2-klikneš, da se odpre in v desnem oknu vidiš komade. Označiš (enako kot zgoraj) in z miško preneseš v skrajnje levo okno. Sedaj samo še klikneš ikono Zapiši ali Burn (ali pa v meniju Datoteka klikni Zapiši ali Burn – ista figa).

& VOALA!! To je to….

Samo ne ga zažgat, potem ne bo užiten! 😉

hvala 100x pa lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close