Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice total relax na Kanarskih otokih

total relax na Kanarskih otokih

a bi katera šla z mano na Kanarske tam nekje po 2 polovici junuja za 1 teden al 10 dni ..sam mi morate svetovat na keri otok ker se mi zdijo vsi fajn..

Hej,
najbolj zanamiv je otok Tenerife…maš od vulkana,do vulkanskih plaž,Loro parka,Siama,Masce in bujne narave.

ok hvala , bom mal pogledal po spletu …..pa verjetno je kar nujno da si vzameš rent car za se premikat..

Oj. Jaz sem bila pred leti Na Gran Kanariji. Bilo je super, bi se šla, smo cel otok prevozil
ugodni rente car, tako da kar nekaj vem.

Sem pa že kar starejša..

aha , sam verjetno v enem tednu se ne da več kot en otok obiskat, če si zraven tud mal relaxa na plaži privoščim..pa bi morda katera šla v istem terminu ??

ok termin za nekam se odpravt je od 18 junija naprej do konc mesca, tako da ce bi bla katera zainteresirana za se pridruzit kar hitro in korajzno..

Ja program bi bil tak.. odhod 20 junija prihod 29 junija na otok Tenerife , severno letaišče otoka ker je cenovno ogodnejše.. celotna cena glede tega da ni direktnih letalskih povezav v bližini se giblje tam nekje 800 evrov za letalo in prenočišče plus zajtrk ..se da tud za nekaj manj dobit ..će ima katera kakčne boljše predloge naj se kar javi ker nič ni še rezervirano..pa tudi če je kdo že vil na otoku če mi lahko piše glede na letališče v kateri coni se splača prenočevat..hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close