Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Toskana v lastni režiji, apartma?

Toskana v lastni režiji, apartma?

Je bil kdo v lastni režiji v apartmaju. Z lastnim avtom. Morska stran. Ima kdo kake izkušnje, nasvet? Strašno me je zamikala, dopust pa je pred vrati?

_Hoj,

poglej mal agriturizme, oni ponavadi oddajajo apartmaje. Mi smo enkrat bili za 1. maj, sicer ne na morski strani a je bila ponudba povsod velika.

LP

T

Mi smo bili lani septembra v enem od teh apartmajev, ki jih res lahko samo priporočam:

Kraj, kjer je večina apartmajev je prečudovita idilična vasica Orciatico na vrhu hriba sredi idilične pokrajine, na ravno pravi oddaljenosti od vseh ključnih toskanskih mest – samo pol ure do San Gimignana, urica do Siene, nekaj minut pred Volterro, dobra ura do Firenc in pol ure do morja. Vas je v bistvu del velike utrdbe in gradu in v njej so trgovina, restavracija, gostilnica, zdravnik in teniška igrišča.

Aparatmaji pa so super, zeeeelo urejeni, z vsemi možnimi aparati, lastnica oz. skrbnica pa je Novozelandka Jill, ki že leta živi tam in je strašno prijazna ženska.

Res priporočam, nam je bilo prekrasno, če potrebuješ še kakšne info, pusti mejl.

Če se boš odločila bivati kje v okolici ali Cecini, naj te ne preseneti, če boš naletela na uslugo v banki v slovenščini ali slovenski nagovor prometnega policista. Moja prijateljica tam živi s familijo že 35 let.

Shyam hvala ti.
Zgleda pravljično.
Pa so cene res tako sprejemljive, kot so navedene?
Recimo če bi šli v tem času, bi bila najemnina za apartma La torre (4 osebe) 485 eur. Če bi izbrali kakšnega manj atraktivnega pa bi prišli skozi že z 330 eur.
Kako si rezervirala? Direktno? S pomočjo naše agencije?
Akontacija?
Vse nas zanima. Kako pa je s parkiranjem osebnega avtomobila?
moj mail ladythe@email.si

Vse je res tako, kot izgleda in je napisano, kvečjemu boljše. Podrobnejši odgovor dobiš na mejl, cene so res takšne, rezerviraš pa tako, da direktno kontaktiraš JIll na spletni strani – ali preko e-maila ali preko telefona. Midva sva rezervirala preko e-maila, plačala akontacijo in potem v samem apartmaju še celotni preostanek.

A lahko prosim še men pošlješ?

rikitiki@zvezdica.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close