Najdi forum

TOŠE

hihi…ja kdo po tvoje, bi pa sploh lahko bil? Werner? Lepi Dasa?
Malo heca..ma se načeloma strinjam s teboj, tudi ko praviš, da nismo neke najstnice in to! Prav imaš..ne kričim pred TV, ne cepetam, ko ga zagledam, priznam pa, da niti slučajno nisem ravnodušna in hja, kar precej sem jokala za njim! In še vedno, roko na srce…zelo!
Makedonija pa predobro ve, kaj je izgubila…ljubil je svojo državo, kar je vedno znova tudi iskreno pokazal in glede na to, da imajo resnično en kup političnih problemov, se bojujejo tudi z revščino in še marsičem, so mogoče v njemu resnično videli tisto nekaj več! Ker jih je potegnil iz neke sivine, jih spet naredil na nek način prepoznavne tudi v svetu…Pa dokazal, da se marsikaj da…niso imeli veliko, zelo malo pravzaprav, a imeli so eden drugega in veliko ljubezni…in da ni nujno, da si bogato dete, da priguraš tako daleč. Volja in ljubezen do tistega, kar počneš, je pot do uspeha!
Mogoče se res potrebovali kaj takega, a resnica je, da je bil nekaj posebnega, pa obračaš tako ali drugače!
A to je seveda moje mnenje (pa glede na vse skupaj mnenje tisočev), vsak ima pravico do svojega mnenja![/quote]

Se podpišem.

Izgleda, da le srčni ljudje (in teh je danes zelo malo) čutimo nekaj izjemnega, ko se spomnimo na Tošeta.
Taki ljudje, kot je bil Toše je izredno malo, če sploh so.
Stara sem 42 let in ni me sram, ker žalujem za Tošem. Za njim žalujem tako, kot sem žalovala za mamo, očetom…vedno žalujem in bom žalovala za
najboljšimi.
Dobrega človeka začutim na daleč in Toše je bil dober človek, nekonflikten, pomagal je sočloveku, bil je preprost od začetka do konca, ni ga pokvaril denar, ki ga je delil, ni ga pokvarila slava, vzel si je čas za male ljudi. In vse to ga je naredilo ANGELA.[/quote]

:))) očitno je nas, 42-letnice vrglo…Ma ja, enako misliva, definitivno!

Pretiravate u iber, a ga je katera osebno poznala al kaj. Prav otročje ste.

Bil je tak, kot je moral bit, delal je kar je moral. Ste že slišale za managerje?

In kako “ljubezniv in dober” je bil do svoje punce? Ste tudi o tem informirane?

Vsak na svoj način žaluje. :(((

http://www.youtube.com/watch?v=0q-IqHMYL_Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2icGv7mYGSA&feature=related

Ne razmišljajmo, kako hudo nam je, ker ga ni.
Raje se spomnimo, koliko dobrega je naredil za ljudi.

Lep, miren večer vsem!
Če vam je hudo ali ne.

groza no a ti si zraven svetla, da veš, kakšen je bil do punce?:)

http://www.youtube.com/watch?v=0wiVqrg7a4U
Čeprav ni njegova pesem, je……

R.I.P.

Povej mi, ali imaš Tošeja za angela, in povem ti, kdo si.
Oh ja.

Oh ja.[/quote]

Za tebe že itak vemo, da imaš čudne komentarje.
Včasih se raje malo zadrži in ne “butni” takoj ven.

Oh ja.[/quote]

Za tebe že itak vemo, da imaš čudne komentarje.
Včasih se raje malo zadrži in ne “butni” takoj ven.[/quote]

Je to uradna diagnoza? Jasno, ker ne zganjam histerije, je z mano očitno nekaj narobe. 🙂

Res, odrastite. Mislim, pa kake kvasite? “srčni ljudje”? Aja, tisti, ki pa ne padamo v evforijo na nivoju nedoraslih najstniških smrkelj, pa nismo “srčni”?

Eni ljudje imate očitno tako prazna življenja, da si jih morate filat z nekimi pop ikonami, ki so zgolj slike iz cajtngov pa tv-ja.

Popevanje ene glasbe in tudi čutenje glasbe še ne pomeni, da je tu nek pravi odnos s človekom. Ti bom jaz dala, da ostali, ki za eno pop ikono ne žalujemo, nismo srčni. Žalujem za resničnimi odnosi, z ljudmi, s katerimi sem živela in delila in ki sem jih izgubila, kot je smrt mame in podobno. Da vas ni sram, da tako stare ženske klamfate imbecilnosti na nivoju pubertetnic.

Res, dejte se zbrihtat, ker tole je pa res že v uber adijo.

V kolikor si srčen (beri:čuteč) lahko sočustvuješ oz. žaluješ tudi za tistimi, ki jih osebno nisi poznal a si jih začutil in veš da so bili dobri, srčni, čuteči ljudje.

Vsak čuti po svoje, zato ne vem zakaj ljudem vsiljujete svoja mnenja in jim ne pustite, da povedo svoja.

točno, srčev pik!

V Sloveniji pač še nihče ni bil vreden takega (ljudskega) žalovanja.[/quote]

verjetno bi se našel kak, ki bi bil bolj vreden, pa ni bil toliko skomercializiran, kot je bil toše. z najstniško histerijo se pač ne da tekmovat.
elvis presley tudi ni bil THE človek, ki bi bil najbolj vreden, da bi cel svet za njim žaloval že trideset let, pa ljudje to vseeno počnejo[/quote]

V Sloveniji, polni fovsljivosti in privoscljivosti, se nikoli ne bo za nekom zalovalo vec kot 5 minut.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Imel je smeh v oceh. Toplino. Karizmo. Vse to v enem, je redkost.

Ce se toliko ubogas managerja, smeha v oceh ne mores igrat. Topline ne izzarevat, Karizmo pa ali imas ali nimas.

Kaksen je bil pa do svoje punce, pa nimam pojma. Niti ne vem, akj se govori.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz sočustvujem z njegovimi najbližjimi, kot z vsemi, ki so izgubili najdražje. Žalujem pa le za svojimi najdražjimi, ne pa za podobami iz medijev.

New Report

Close