Najdi forum

Toscana +garda

Živio!

Prebrala sem si vse poste na temo Toscane. Ker pa nekako nisem zasledila kombinacije garda+toscana za tedenske počitnice, me zanima če je kdo to kombinacijo dal čez skupaj z otroki. Za majske praznike imam to nekako v planu, postavi pa se mi vprašanje na kakšne način to skombinirat:
1. se peljat direkt do gardalenda in zoosafarija (zjutraj, dati to čez ) in potem naprej do nekega centra toscane, kjer bi potem ostale dneve si ogledovali še te znamenitosti,
2. ali spati 2 dni v okolici garde in potem naprej še 4 dni za toskano. Imam pa 2 mlajša otroka.

Za vsak nasvet se vam zahvaljujem.

v poštev pride le 2. opcija. en dopoldan bo premalo za gardaland in zoo. samo gardaland ti ‘pobere’ vsaj 5ur.. med prazniki še več.

Mi smo ob Gardskem jezeru prespali 3x – prišli sredi dneva in šli malo naokoli, naslednji dan Gardaland (otrok, 6 in 8, nismo spravili ven do večera :)), naslednji dan živalski vrt in še malo tacanja okoli, pa še enkrat spanje, no mi smo šli potem nazaj domov. Če hočeš v miru vse obdelat in si še malo pogledat okolico, je po moje tole optimalno. Sicer je pa eno samo dirkanje sem in tja.
No, Toskana je pa spet zgodba zase, ni, da bi šel tja in kar vse videl v parih dneh. Mi se že leta vračamo in je zmeraj zanimivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close