Najdi forum

torta

A ima kdo kakšno idejo za izvirno torto? Moj dedek namreč praznuje svoj 69 roj. dan – moram reči, da ima dedek veliko smisla za humor in je po duši zelo mlad. Vsak predlog bo dobrodošel… Hvala.

Na pamet mi pade torta, ki jo je dobil znanec za 50-letnico od zene in sicer zensko oprsje (od vratu do pasu), ampak zelo lepo izdelano – zenska je imela na pol obleceno majco (iz sladkorne mase) in je izgledala kakor prava – bile so poudarjene gube od majice,… res lepo. Aja, narocili pa so jo v sex shopu 😉

Ce bos pa delala sama… obleci ji raje pravo majico 🙂

LP, Stasa

Pokliči v gostilno Per, tam ti izdelajo vse kar želiš in tudi poceni so!

Lp

Ja, to z ženskim oprsjem smo imeli tudi samo v mislih… Torto bomo pa na vsak način delali sami doma – sladkorno maso imam in do sedaj še ni bilo težav s tem, da bi bila kakšna ideja neuresničljiva (z mamo sva že delali vse mogoče – od zajca v naravni velikosti v 3D, ježa, kitare, loparja, avta…).

Kako se naredi ta sladkorna masa za oblikovanje tort? Sem mislila, da to delajo z marcipanom??
LP Barb

Ne, ne, kar nekaj postov nazaj je bilo veliko govora o tej masi – da se jo kupiti. Je pa pravi cudez v primerjavi z marcipanom, ker jo lahko resnicno po zelji oblikujes (kot plastelin).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close