Torta za NASE
Veste, da nisem mogla gledat tekme. Sem likala, pekla kruh in šla spat ob pol enih. Me je tako mikalo, da bi pogledala na teletekst, pa nisem. Tista prejšnja tekma z Nemci – joj, groza. Prepričana sem bila, da je zmaga nemogoča. Danes zjutraj ob pol šestih pa vriskanje, ko sem slišala rezultat. Res so dobri! Vsak si zasluži torto-četudi bi bile take s Šmarno goro, kot meni uspe ponavadi :-))))))))))))))))
Zdaj mi je pa žal, da nisem gledala tekme. Mogoče najdem kakšen posnetek danes popoldne.
Lep vikend
deka
Priznam,da sem zacela gledati sele v drugem polcasu. Je bila pa krasna
tekma in tako sem jim privoscila zmago.
Ja,jutri bo pa samo za tiste z jeklenimi zivcki.
Spomnim se nekega dopusta v Bohinju v tednu svetovnega prvenstva v
kosarki,ko smo si tako grizli nohte in je prijatelj oznanil,da se vec ne gre.
Bilo je v casu zlate dobe jugoslovanske kosarke. Lp Babi
Tudi jaz se pridružujem čestitkam, sem “upokojena” športnica, zato tudi gledam vse kaj je v duhu športa na TV. Bili so super, sijajni in odlični. Nisem se dosti sekirala, ko so včeraj zgubili. Rekla sem možu: Veš Drago, enkrat se mora prelomiti, ne morejo zdržati toliko in s takim tempom, kot so zastavili, saj vendar moramo vedeti, da so vse ekipe, s katerimi so igrali , vrhunske. Pa sem rekla: vsaka slaba stvar ima dobro v sebi, mogoče pa jih bo to vzpodbudilo in razjezilo, da se bodo bolj potrudili proti Francozom in glej ga šmenta Kako so zmagali. SIJAJNO. Vsak moment sem z njimi igrala in podoživljala vse.
No zdaj pa nekaj bolj resno. Babi katero torto imaš v mislih, ki si jo označila kot krasno? Lep pozdrav na Primorsko, tudi mi pridemo drugi vikend dol, ker imam rojstni dan in ga vedno praznujem na Primorskem. Ciao Silvia
Hej,Silvia!
To je torta,ki jo je Stasa prinesla na oktobrsko srecanje.Njena priredba Eline kokosove torte. Baje je bila tako dobra,da sem jo celo zamudila.Ko sem nehala kuhati polento, je ze ni bilo vec. Mislim,da je recept napisan v Bazi receptov. Lepo praznovanje na Primorskem.Danes je tak krasen soncen dan,prav disi po pomladi. Lp Babi
Hej,Petra! Ti vcasih pozabis,da si zame “frklja”:)))
Bilo je prej,ko je bila vsa ekipa se brez globokih ran.Sicer je bilo takih tekem kar veliko. Drugic sem imela take pocitnice v Dajli pri Novem Gradu,ko so iz sosednjega vikenda mladi vsak dan sprasevali,ce bomo gledali tekmo(oni so bili brez televizorja). Bile so tam nekje okrog polnoci(casovna razlika) in jih je moz drzal na natezalnici z lakonicnim stavkom:
Poglejte,ce bo luc prizgana,drugace bom ze spal. Pa so se muzali okrog naju kot macek okrog vrele kase!!!Celo skoljke so nam nabrali. Ha,ha,seveda je vse spremljal.To so lepi spomini. Lp Babi
Jaz bi pa spekla tudi tri tortice do jutri, da bi le še jutri tako igrali, kot so včeraj in dve tekmi nazaj. Gledala sem celo tekmo in proti koncu tudi že kar vriskala :o)
Bravo naši!!
Vladka
Forum je zaprt za komentiranje.