Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Torta – za na hitro

Torta – za na hitro

Za danes zvečer rabim čokoladno torto. Imam veliko receptov, samo vse so najboljše šele naslednji dan.
Ali katera ve recept, da bi torto naredila ob 1h in bi bila ob 7:30 zvečer že kolikor toliko užitna!!

Hvala

V nedeljo sem dobila nenapovedane obiske in sem jo naredila v parih minutah.
Naredila sem jo iz baby keksov, mrzle sladke smetane, mlete čokolade, sladkorja in sladkega graha.
Kekse položiš na krožnik ali pladenj za torto, jih namočiš z kakavom. Nato položiš plast stepene smetane, ki si ji dodala malo sladkorja in mleto čokolado. Nadaljuješ s keksi. Zadnja plast je smetana. Na smatano s sladkim grahom narediš mrežast vzorec.
Shrani jo v hladilniku, da bo mrzla. Če se ti pa mudi jo daj za pol ure v zmrzovalnik.
Kakav lahko zamenjaš kavo z rumom in sladkorjem, če med gosti ni otrok. Taka je še boljša.LP

Sacher torta – hitra, enostavna, a – ne boš verjela – vseeno zelo okusna. Poglej na kulinariko.net in izberi recept, ki je dobil največ pisnih pohval.
Lp Tatjana

ja SAHERCA iz kulinarike, prav ta, ki jo mislip ti, Tatjana!! Definitivno the best torta, kar sem jih kdaj delala. Pa takoj je gotova.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close