Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Torta v obliki rokometne zoge

Torta v obliki rokometne zoge

PA SMO ZMAGALI!!!

V mislih imam to torto,ki so si jo nasi sijajni igralci res zasluzili !!
H U R A !!! Babi

sem vedala,da si gledala!!!! 🙂 hura za nase-sem slisala na ra…pa tudi petarde…psicka je ze v zakloniscu!! lp petra

Bo pa imela res hudo noc! Se v Kopru poka!! Malo jo potolazi.Lp Babi

bom…ta je kot “ta-prva”…ona se je tudi tresla pri vseh praznovanjih! ta-druga je bila pa-ocitno_ prekorajzna ::(( lp petra

zakoooon!!!!!zmaga je naša…
sama sm rokometašica tko da veste kolk mi to pomeni…..jupi …na juriš na juriš…..sloveniijjjjjjjja od kod lepote tvoje…..kdor ne skače ni slovenc…jupi jz sm čist not….sori za ta izbruh

Nelly,hej! Ti si kar daj duska !! Rokomet in kosarka sta zame najlepsa sporta. :)) Babi

nally..uzivaj v zmagi!!! tudi meni je “ful fajn”…ceprav nisem prav neka “fenica”…sedaj sem pa udarila mimo! ce me hci slisi,vidi,bere…!?:::(( joj!! saj me ne bo!! mi je pa the best!! kakorkoli…zmagali smo!! . lp petra

Super so! Res si zaslužijo zmago…jutri pa…komaj čakam in že zdaj držim pesti. Pa ponosna sem na to našo malo Slovenijo…zelo!

Hej!
Finale sem spremljala in bila ze od vsega zacetka zelo realna v pricakovanjih. Prav nic nisem razocarana in sem se zelo veselila
” S R E B R N E ” nasih fantov!!

Vse cestitke njim in trenerju! Tudi zakljucna prireditev mi je bila vsec.
Vnuku sem posnela vse tekme nasih.
Mogoce se bo navdusil za ” handball”!:)) Je kar pravsen tip. Lp Babi

Babi, kaj vaši nimajo možnosti gledati slovenske TV preko satelitske?
No, jaz pa moram priznati, da mi je po dobrih 15-ih minutah tekme bilo več ali manj jasno, da imamo SREBRNE fante in sem tako lažje šla urejati najmlajšega za spanje. Kakorkoli, bravo naši srebrni junaki!!
Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej,Vladka!

Ne,nimajo satelitske. To je pa tako. Angleska TV ima za otroke res kvaliteten program ob dolocenih urah.Zjutraj malo pred poukom in potem se po pouku malo.Zet je ugotovil,da je to dovolj in ne bi rad,da bi fant kar povprek gledal…Vec ponudbe…vec ur pred TV.
Predvsem je bilo to kar pametno,ko je bil mlajsi.Zdaj je ze sam dovolj kriticen. Veliko slovenskih mladinskih oddaj sem mu jaz snemala.Lp Babi

Ja, Babi, za otroke ima res BBC Prime super program, ga redno gledamo zjutraj, vsaj Telebajske… vendar pa bi jaz težko brez našega programa. Kaj pa vem, se mi zdi, da je tudi to ena precej močna vez z domovino, čeprav zdaj obstaja internet…
Pozdravček vsem

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close