Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Torta… tokrat pa jaz :)

Torta… tokrat pa jaz :)

No, spet je sredina junija in jasno sem jaz na vrsti za torto. Lani je bila pikapolonica, ker pa letos nimam časa za tako dolgo pripravo, bom morala improvizirati.
Problem je, da mora biti torta narejena v čimkrajšem času. Danes popoldne in zvečer me ni, torta pa naj bi bila gotova jutri popoldne 🙂
Ima kdo kakšno idejo za hitro torto?
Razmišljala sem o elini kokosovi torti, pa ne vem, če ta tudi ne počiva čez noč…

Za vse predloge bom zelo vesela!

lp

Zelo hitro je narejena Bounty tortica in iz nje se da narediti tudi marsikatero obliko. Vendar sama uporabim biskvit za Bounty, ki je v tej bazi receptov in nadev, ki ga najdeš na kulinariki, saj je tisti zelo kompakten in našim tudi všeč…
Če bi želela sadno, sem jih včasih veliko pekla tako, da sem v sadje ali le v sok kompota vkuhala puding in potem vmešala noitri še sadje. Ali pa sem sadje naložila na plast biskvita in prelila s pudingom vkuhanim v soku.
To so najbolj preprosti recepti, hladiti pa se morajo le toliko, da so hladne.
In sploh ne dvomim, da bo tvoja tortica tudi lepa.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

No, šele domov sem prišla in je kar precej pozno. Naredila bom kar rulado po receptu od Babi, nadevala jo bom pa smetano in jagodami.

Sicer ni torta, bo pa dobro 🙂 (če se seveda ne ponesreči)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close