Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika torta ki preživi 6 ur vožnje???

torta ki preživi 6 ur vožnje???

Živjo,

letos bomo na jadranju ravno v času fantovega rojstnega dneva (startamo v soboto, rd ima v nedeljo). Rada bi mu spekla torto in jo vzela s sabo – cca 5ur vožnje), ker dvomim, da so Hrvati carji slaščič (sorry če se motim).

A obstaja kakšna torta, ki bi vse to preživela? Ali naj spečem samo biskvit in vse ostalo naredim na jadrnici? Problem je tudi v tem, ker so hladilniki na jadrnicah bolj švoh, prve dni pa sploh, ker je hrane še ogromno.

Skratka, prosim pomagajte z idejami in recepti.

Hvala!!!

Nina, morda bi jo polnila s sadjem in pudingom, ki ga skuhaš v soku od kompota. To je zagotovo najbolj obstojen nadev, kar se tiče temperature.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz imam v hrvaških slaščičarnah dobre izkušnje. Res pa cele torte nisem nikoli kupovala, sem le jedla marsikatero dobro pecivo.

Živjo! Predlagam ti, da si kupiš “škatlo” za prevoz torte, ki ima spodaj na dnu hlajeni del (pingvinčki). Sama sem tako škatlo kupila v Merkurju. Ker bo stvar hlajena ne bo nobenega problema “preživetja”. Lp

se ena moznost- kupi oblate, sestavine za nadev in okras, potem jo pa tam “sestavi”. tako bo sigurno ostala cela….dokler ne boste planili.: 9 lp petra

Pomojem bom doma naredila biskvit, ostalo pa na jadrnici.

Najlepsa hvala za ideje!

Jaz bi tud tko(ker mi kupljeni oblati niso dobri in so ene 3xpresladki. Speči biskvite, tam pa recimo sadje +smetana in bo dobra osvežilna torta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close