Najdi forum

mučim se in mučim pa mi ne gre, ker ne znam. ali bi se našel nekdo tako prijazen, da bi mi razložil kako in kaj naj naredim.zaenkrat sem downloudala BITTORRENT, naprej ne znam :-(((

No, če si zloudala bittorrent si na pol poti. Sedaj pojdi na kakšen torent portal – mininova, partis, moj blink,… Ko se registriraš izbereš film oz. kar te zanima, klikneš download oz. prenesi in istočasno se ti bo odprl bittorrent program, še potrdi in loadanje filma se ti začne.
Pa veliko filmskih užitkov.

No, na koncu si boš mogla prenest še podnapise, če boš hotela!

aha superca šla sem na tale mininova pa se nisem nič registrirala in mi je vseeno začelo vleči dol film. kako pa naj poiščem slov podnapise? koliko časa pa traja da gre film dol?
hvala stokrat

rad bi si ogledal filme pa ne morem

jst pej bi rt vejdu z kšne dwobre strani kmr bi dwobu kšne wrjdi filme pej še s podnapisi če j mogoče.

mi lohku pošlste kr n moj MSN little.friend7@hotmail.com

HAVALA HVALA že v nprej

najprej preverite koliko je torrent zdrav/ št. seedov, vrsto datoteke, velikost datoteke, jezik, komentarje itd.
potem si ga zdownloadajte s pomočjo utorrent, bittorrent ipd.
torrente, ki imajo .rar na koncu, je potrebno unzipat s pomočjo unzip programa. unzipa se le eno oz. največjo datoteko.
torrente, ki imajo .iso na koncu, je potrebno izluščit/ extract s pomočjo programa ala poweriso, deamon tools, magiciso ipd.

pri filmih npr. VLC media player

Ma, nauči se vsaj osnove slovenskega jezika,..cccccccc,……kakšna žlobudravščina….!!???

JA SEJ ZA SLO SUBE RAB PISAT NPR. THE PINK PANTER 2SLO SUB ……IPD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close