torkov film na pop TV
V torek sem gledala film na POP Tv, kot ponavadi sem tudi pri tem filmu zaspala Mi lahko kdo na kratko napiše konec filma?
Film govori o dve zakoncih ki posvojita dvojčka, potem se pa ločita. Žena mu po ločitvi nagaja in dobi si novega ljubimca. Nato nekdo ubije bivšega moža. Žena pa zboli za rakom.
Ženi so napačno diagnosticirali, v resnici ji ni bilo nič, a jo je ljubimec že prej zapustil. Bivši mož in bivši ljubimec postaneta par, sodišče zaradi zanemarjanja ženi odvzame otroka in ju dodeli očetu.
Ženska se zapije in zadrogira, pade s kolesom v jarek in umre zaradi podhladitve.
Zaljubljeni par ima nato poleg dvojčkov, še tri otroke. Srečna družina se preseli v Venezuelo, kjer najdejo nafto in obogatijo. Vendar pride na oblast Hugo Chavez in vse nacionalizira. Izkaže se, da je Chavez reinkarnacija umrle ženske….
Drugi del filma bo naslednji torek.
Žena umre, nekaj denarja dobi ljubimec (ki je zdaj že mož in ga je žena že nagnala), ostalo pa otroka in njuna varuška. Varuška je postavljena za skrbnico otrok in ker težko skrbi za oba, pošlje fantka v internat.
Lubimca (moža) aretirajo in obsodijo za umor. Teta (sestra prvega moža) se še naprej poteguje za skrbništvo nad otrokoma.
Tukaj se nekako konča- brez veze, nekam medlo.
Vsaj otroke bi lahko dali nekam skupaj in na varno, da bi jima bilo lepo.