Torej SDS ali LDS?
Ne da se mi kregat z vami dr . Vsak ima svoje mnenje, jaz sem svojega izrazila tudi vi dr. Ocitno si mnenja nasprotujeta; vsekakor si pa preberite se enkrat kaj sem napisala in ne potvarjajte besed. Dejstva so pa pac dejstva. Kakor izgleda sem vam pac stopila na rep. Pa lep dan vam zelim, s soncem obsijan!
Rdeča jagoda in Katja koga sta volili LDS? Kaj potem to pomeni nekdo vaju je “zavajal”. To pomeni da prav po vajino rajo je zavajal Janša, bogataše pa Rop.
Tudi jaz imam nekaj več kot ostali priznam, pa nikoli in nikdar ne bom nekomu rekel naivna raja zaradi tega ker imajo mogoče malo manj od mene. Tu se vidi neizobraženost in samovšečnost Slovencev ki mislijo če imajo hišo,avto, vikend, jahto da so že super ljudje in da niso” raja naivna”. Šeenkrat žalostno in tako niskotno.
Meni gredo na živce vsi:
1. LDS, ker se je že preveč razpasla in ker poznam kar nekaj njihovih direktorjev, ki pojma nimajo in so to kar so zaradi politike.
2. SDS sestavljajo nestrokovnjaki
3. NSI- bivši belogradisti, ki jim gre samo za maščevanje,
4. SLS- sami klovni, nimajo pojma,
5. DESUS- Rous je dokazal, da jih je žal napadla demenca, poloni nestrokovnjaki,
6. SNS – sami provokatorji, o gospodarstvu pa žal nimajo pojma.
In kdo še ostanje – nestrankarsta lista – zato sem volila Junijsko listo.
Ker o politiki bolj malo vem in tudi nisem usmerjena h kaki stranki, sem si pa želela ustvarit neko mnenje in iskala informacije tudi na forumu…pa vam moram napisat svoj vtis;
zelo neokusno je prebirat mnenja, ki jih večina ne napiše na bolj kulturen način. En kup egocentričnih izlivov, brez globljega umevanja sveta. Saj se ni treba prepirat, zaničevat…ali tako funkcionirate vsak dan in v vseh okoljih? Tukaj nam še veliko manjka in tega tudi izobrazba ne prinese. Dajte se bolj (samo)spoštovat anonimni ljudje.
Nikogar nočem napadat, samo prosim preletite še enkrat to temo in vedeli boste o čem pišem.
lp vsem
“celoto glej iz daljave”
Draga Vijavaja, to je tisto, kar sem hotela tudi sama povedati. Nekajkrat sem pogledala na to stran, pa sem jo hitro spet zaprla, pa tudi vse tiste, ki obravnavajo sorodno temo.
Niso forumi za to, da se tukaj znebiš svojih frustracij.
Mimogrede: zelo dobra metoda za “skulirat” je tek v naravi ali fizično delo na polju. Preverjeno! Če enkrat ne pomaga, parkrat ponoviš!
Predlagam, da začnemo vsak v svojem okolju delati za strpnost, spoštovanje drugih, lepo govorjenje. Drugače ne bomo nikoli dočakali takšne Slovenije, za kakršno smo se ob osamosvojitvi odločili na referendumu. To pa ne pomeni, da se bomo pustili vsakemu “okoli prinašati”, samo – lepa beseda lepo mesto najde.
Dokler si bomo mi “v bazi” skakali v glavo kot mladi petelini, bomo našim “izvoljenim predstavnikom” dajali obilo priložnosti za manipulacije. Ko pa jim bomo pokazali, da smo jih izvolili zato, da delajo v dobro državljanov, bodo tako tudi delovali – če bodo hoteli naslednjič spet biti “na vrhu”.
Tako mislim jaz. In da je dobro, da je rezultat na teh volitvah izenačen, bodo bolj drug drugemu pod prste gledali. Saj veste, prilika dela tatu.
Lep pozdrav vsem razpravljalcem in tudi tukaj prosim: skulirajte se, no! Kaj pa je ena zmaga ali en poraz na volitvah proti nebeškemu veselju! (Tole sem rekla za hec, da ne bo slučajno kdo ob besedi “nebesa” v luft skočil!)
Forum je zaprt za komentiranje.