Torej SDS ali LDS?
Jaz sem že odvolila, sem šla na predčasne volitve….
Mi je dobro, nikomur nisem nič dolžna, nihče meni, službo imam, streho nad glavo tudi, vozim se z avtom, lahko si privoščim dopust…
Ampak kakorkoli obračam, tega mi ni nihče podaril, za vse sem se morala potruditi sama, vlada in zakoni mi je dala možnost zato.
In več ne pričakujem.
Pri zdajšnji opoziciji me moti, kako obljubljajo brezplačne šole, zdravstvo in nižje prispevke … pa nižje davke. In s tem prihajajo v protislovje. Kot da ne bi vedeli, da se ravno iz teh davkov financira šolstvo… Ampak, če ne daješ v vreči, nimaš kaj vzeti ven!
In to, da si od 4-letnega mandata 3,5 leta v vladi in potem izstop ter udarjanje, kako je vlada nesposobna… In tako pred vsakimi volitvami…
Predvsem pa ne ocenjujem in se ne odločam na osnovi predvolilnih obljub, ampak glede na delo in ravnanje v celotnem mandatu. Za vse, pozicijo in opozicijo.
Skratka, moj glas imajo tisti, ki imajo dokazane strokovnjake, ki nekaj znajo in so nekaj že naredili.
Ostajam na isti poti kot do sedaj.
LP!
Vsak, ki zna OBJEKTIVNO in ne strankarsko ocenjevati ljudi, ve, kdo ima koga in kdo je strokovnjak in kdo “strokovnjak”.
Definitivno pa poskuša vsaka stranka zvabiti znano in zveneče ime k sebi, ravno za vabo vololcem, ki ne vedo, koga bi obkrožili.
LDS je dobila moj glas, ne toliko zaradi njih samih kot pa zardi tega, ker kake pametne alternative NI!
NSi, SDS, SLS, SNS….nikakor ne želim, da me vodijo.
Da bom imela verouk v šoli, da prijatelj, ki je slučajno gay, ne bo imel enakih pravic kot jaz, da bodo belogardisti “pravi”, ko nam cel svet priznava prav in partizane…Ne, hvala. Da nas pripeljejo do vojne s Hrvati, kot so provocirali zdaj..Ne, hvala.
In niso važni napisani leporečni predvolilni programi in parole, pomembno je, da tudi po dveh letih vedo, kam in kako delati. Kje je prava smer.
In (žal) je edino LDS in pa še ZLSD v smeri, ki si jo jaz predstavljam za pravilno.
In vem, da za vse, kar imam, sem bila, sem in bom sama odgovorna. Nihče mi ne bo ničesar podaril, zdajšnja vlada pa mi vsaj omogoča, da tudi sama ustvarjam.
—————–
Da bom imela verouk v šoli, da prijatelj, ki je slučajno gay, ne bo imel enakih pravic kot jaz, da bodo belogardisti “pravi”, ko nam cel svet priznava prav in partizane…Ne, hvala.
—————–
Tole je jako pomembno ja! Kako da si pozabila na izbrisane, džamijo in splav?
vsi so za en drek
vsi kradejo, če le morejo.
lds pa že krade 12 let. nasploh pa se mi zdi, da je največje zlo kučan, ki ima vse niti v svojih rokah. on je tisti, ki obvladuje celo slovenijo in ziher tud dirigira lds-u.
kdor je gledal fahrenheit 9/11, bo vedel, o čem govorim. to, kar ta dokumentarec prikazuje, lahko prenesemo tudi v našo malo nedolžno deželico.
skratka, lovke lds in kučana so vsepovsod: mediji, živila, telefonija, farmacija, petrol itd…..
in kje smo zdaj? dobro vprašanje…. total v k****
Vedno volim predčasno.
In vedno SDS.
Prosim dokažite SDS-U korupcijo, barabije, kI jih dnevno počnejo v LDS!
Pa ne mahat s parolo: “Vsi so glih. Pa pri LDS so se že okoristili!!!! in so vse pokradli, zato so v redu, sedaj pa hočejo tisto kar je ostalo pokrasti še desničarji!”
Slovenci,
a ste normalni??
Veste kako pravijo pri nas? – “VEČ IMA VEČ HOČE!” – LDS-u NE BO NIKOLI DOVOLJ……..
Mimogrede: ne nasedajte demagoškemu Jelinčiču ali bognedaj Desusu!
Imam rada Slovenijo, izhajam z vasi in želim res vse dobro vsem Slovencem! Tudi tistim v mestih, ki so zaslepljeni in nonstop volijo LDS! Spomnite se Gabra, njegovega lažnivega obraza, ki mu ni mar za vaše otroke in se samo spreneveda, da jim hoče dobro, Golobiča, ki je res pokvarjen do obisti, Kopača, ki ga skrbi samo lastna rit, Drnovška, ki se oglasi samo kdaj pa kdaj, pravzaprav sploh ne vemo, da je med nami….. ITD, itd…! da ne naštevam!
Pamet v roke, Slovenci, vaša zadnja prilika je, da poskrbite za spremembe!
ISKRENO VAM ŽELIM VSE DOBRO!
Vsem, ki tako strastno zagovarjate LDS, ali ste res tako nizko inteligentni ?
Ozrite se v Evropo in v njen parlament, oočitno vam pamet ne sega do
Bruslja. Žal še niste ugotovili, da liberalci v Evropskem parlamentu zasedajo veliko manjšino, da jih nihče ne mara.
Ne delajmo sramote v Evropi, katere del smo in NE volimo LDS ovcov, ki so hujši od evropskih skoraj neprimerljivi z njimi. Tovrstni LDSovci imajo večino na Balkanu in če želijo naj kar odidejo na Balkan z Ropom, Anderlićem, Golobićem, Ribićićem, Kovačićem in drugimi ići tja kamor sodijo.
SLOVENIJA JE EVROPA – VOLIMO SDS, KI V EVROPI ZASEDA VEČINO POSLANSKIH SEDEŽOV.
DOKAŽIMO, DA NISMO BALKAN TAKO KOT SMO TO ŽE LETA 90.
POJDIMO S PONOSOM NA VOLITVE ZA S D S !!!
Ravno taradi vsega kar berem zadnje dni na teh forumih sem se odločila za LDS. Ne morem verjeti kako agresivni, primitivni in nesramni ste pristaši SDS-a. Ljudi zmerjate s čefurji, južnaki, kreteni, nizko inteligentnimi, neumnimi,…Ne mislim samo konkretno na to temo ampak na večino volilnih tem na forumih.
Volila bom LDS.
Mislila sem voliti kakšno listo a kako bi nekaj sedežev v parlamentu lahko imelo vpliv… zato ostajam pri preverjeni sicer ne najboljši varianti – LDS. Na volitve bom šla predvsem zato, da dam glas proti SDS-u. Ne želim živeti v politično nestabilni državi kjer bo naslovnice dnevnikov krasilo veliko cenenega populizma in hojladri miselnost. Se strinjam, da je v vsaki stranki najti zelo sposobne posameznike a žal v SDS-u prevladujejo za moje pojme malo čudaški tipi, že Janša sam mi kot osebnost nikakor ni všeč. Kaj se bo zgodilo, če Janša izgubi svojega sovražnika ali bo sploh znal prekiniti “opozicijsko dialektiko” delovanja. Nekako ugibam, da bo poiskal novega namišljenega (ali pa tudi ne ) sovražnika. Torej volila bom tisto opcijo, ki bo naredila najmanj škode. (čeprav je ignorantska in samozadostna na prestolu)
p.s. nisem članica nobene politične stranke in moji starši niso bili člani partije
Forum je zaprt za komentiranje.