Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torej , kapitalizem

Torej , kapitalizem

He, he, a kaj bolj tako na hitro, pa ne bi šlo ??

A veš, tako, da ne bi imel dosti časa na razpolago za premišljevanje bi, ne bi, bi nebi, bi , nebi…

Ni, da bi se hvalil, ampak, čez dan nafilam baterije, tako, da kljub premikanju kovtra ponoči ni nobenih težav :))))))

Jani

p.s. Madonca kje je muca… je ona imela….

Ni imela, po mojem mnenju…ja a nisi videl tu gor je surfala po polnoči, takoj po…….s……
Zdajle spi spanje pravičnega……bog ji daj miren sen, he, he..

Potem je najboljše, da najdeš večje drevo blizu njegovega domovanja, ko se pojavi pa ga zaskočiš. Takrat ne bo imel čas razmišljati, a bi al ne bi. Če se slučajno zvije v klopčič, pomaga mrzla voda he he he :))))

Jani

Ha, ha, ha, že,že, pa imam problem, ker živi predaleč. :))))

aja,včeraj si bil raje na biatlonu, kot pa tukaj, a???

Hm, potem po ….S…. je bla brez ja.. to vem, samo, rad bi pa vedu, zakaj je bla potem še tolk časa na tuki…. kaj pa, če je mel ježek kej prste vmes?

Jani sumi ježka

Ej, saj res. Poglej, poglej, še pomislila nisem na to, pošteni zajček, ki verjame v vse lepo. Če gledam po vpisnih urah obeh osumljencev, in nato njunem izginotju, potem je to res to in nič drugega. To pa je tudi verjetno glavni in edini razlog, da me ježek ne olastnini. Sicer je včasih za, ampak potem kar pozabi spet na to…No, zdaj vem. Končno sem uvidela, kam le pes taco moli… :))

Ok, se bomo domislili česa bolj zažigajočega, čeprav…. se mi zdi, da ježek…. preveč cinca, no!

Ja, pa tisto ni bil biatlon, ampak štafete, napačne informacije, potem sem pa gledal Dr. Dolittle – a, so bile skoraj vsi prebivalci našega gozda tam…, samo Zajčka ni bilo nič videti :)))

Jani

Zajček, vedi, da so to moja razmišljanja in da ne obtožujem in namigujem. No, saj se bosta izjasnila, ko se pojavita…. sigurno skupaj :)))

Mal’ žleht Jani

Jani, evo, končno si našel pravo besedo. Cincanje ! To je to ! Pogubno, he, he…

Ja, dobro, pa Doolitla. Zajček je verjetno v tistem času, ko se je odvijal film, tavcal po gozdu in iskal primerno družbo za lepši večer :))

Viš Zajček, če bi ti mal bolj zavpila, da bi te slišal. bi se sigurno prikazal tukaj. Samo, vprašanje, kaj bi bilo, če ne bi bilo …S… pa sama… pa to? Misliš, da bi bilo to sumljivo….. ostalim prebivalcem?

Zajček, greva na kofe? Tja kot zmeraj? Te pridem iskat?

Jani

p.s. jest pa n’č ne cincam hehehehehe

Hah, ja saj nisi nič takega rekel, kar ne bi bilo res :))

zajček, ki počasi vidi naprej..

Viš, ker ne cincaš…..

oki, pridi po mene, pa greva na kofe !

zajček, ki rad pije kavo

…. no sej kej več pa na kavi, a ne :))

Pridem kuj!

Jni

Evo…. že letim….. 5 minut ….. kuj bom 🙂

Jani

Dobra ideja!
Pridi hitro !

lp, zajček

Oki, čakam :))

Evo me 🙂

Jani

Res je. 🙂

zajček

Evo me. Sorry Zajček, ker se nisem kuj oglasil, kot sva se zmenila na kofet. Amapk, v tam imajo pa najboljš kofe, kar sem ga kdaj pil. No mogoče je še en plac, ampak.

Zajček, a misliš, da se ne morejo prebiti skozi ta štrikanja, ko pa ni nikogar sem?

Jani ki ga zanima, kje so vsi!

niso ni mene zvali, koji sam bio na forumu, kud bi tebe, koji odmarao..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Bemti, tebe pa se zdaj drzi, preberi si kako si zbunjena… A, ne znas nic skrit?

A mogoce ta seskratna ponovitev posta odraza stevilo ali stopnjo moci orgazma al kaj je to za en hudic?

eni pa imajo noska za “s” in so zraven, a?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close