Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torej , kapitalizem

Torej , kapitalizem

Hehehehehehehehehehehehe

tud Bin pociva, iz hiske mu gleda le leva taca in pol smrcka.. Ocitno meditira za vecerni sprehod.. To pomeni, da bo verjetno spet kaj zakuhal.. Sinoci sem ga malo spustil izpod kontrole, pa je sel mimogrede na obisk enemu kuzku na njegovo dvorisce… Bilo mi je prav zoprno, ceprav se ni nic zgodilo.., razen panike pri tisti hisi..
Sneg je pri nas skoraj ves pobralo.. Samo zaplate so se ostale..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Saj bo potrdila, je vpletena!

In to močno, a ne Jani ??

Ježek, če želiš ti ga lahko preusmerim, pa naj pada še malo pri vas, na sneg mislim. Kar se pa Bina tiče…. zvedav pes a ne :)))

Jani

Srčkan, ja, he, he, kot gospodar!

AHAAAAAAAAAAAAAA! torej je kupcija dogovorjena in vecinski paket delnic Zajcek je moj?

Ja… močno, druga polovica…. s… ups, ne smem povedat :))))

He, he, ne, ne, tukaj se bo pa treba še malo potrudit fantje….

ha, ha, Jani……tiho……

no, vidiš… pa te noče olastniniti… Zajček, kaj misliš, a bi šlo za sovražni prevzem, če bi jest…

Bomo videli, zdaj najbrz spet kaksne kolace al potice pece!

Jezek ve, da muca kar naprej neke sladkarije pece..

Komaj sem se ustavil… viš, k mi je tista črka ušla.. pa si bo kdo lahko kaj mislil :))))

Zajček in ježek, lepo se mejta.. jest moram malo založiti za rebra.. kar močno kruli….

Se beremo zvečer!

Jani

razumel. AHAAAAAAAAAAAA!

dober tek, lepo se imej, se moram tudi jaz poslovit…

ne vem, vedno bolj prijazen si….

hihihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Potrjujem..ehehe jasno glasno RES JE !! Ježek še marsikaj ti moram povedat o tem zajčku veš..Včeraj ga je strašno mučil sindrom PKS.
Vseeno mu je bilo a je spedi al zadi,al navrh al vsredi,glavno da je not.V s…..mislim..hehe ampak sveto pa le prisega na kisle stvari,ki nikakor ne smejo pri tej zadevi manjkati.
Ti rečem jaz bi raje parkrat preverila v avtohtonost začkovega rodovnika.Hm kaj več,če ni križam med kakšno trdoživo pasmo..hehehehe Sicer pa mogoče,bo sam kej povedal..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

O TEM NE VEM NIČ !
Sta me na silo stlačila u s…..

obupan zajček je le od ježka!

Ježek me pa noče olastniniti, res, žalostno.

Od zajčka, pa ne poslovit???????????

Ni tako, ježek!!

Muca, to je tvoja past meni. Na vsak način hočeš ” očrniti ” zajčka, da prideš do ježka! Ne bo ti uspelo!

hud zajček

… bi se skoraj strinjal z Zajčkom….. Muca, bemti…. s…. je bil tolk dober, da v to se pa ne da nobenga prsiliti… :))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close