Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek torbice

torbice

Daes sem se prav zabaval ,ko sem opazoval, kaj je eno dekle počelo s torbico. V bistvu jo je poskušala nosit kot mamka Hyacinth, pa je bilo nekaj problemov. Moje vprašanje, zakaj je boljše takole, kot pa recimo čez rame, ali pa bog nedaj da se jo prime za ročaje.
https://www.youtube.com/watch?v=zGX8HHNvtsM

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jah veš, biti ženska potrebuje nekaj vaje :-)))

Treba je vaditi hojo v visokih petah (ne, ne znamo od rojstva),
kako nanašati make-up (moja hči je hodila okol kot panda, dokler je nisem naučila :-)) ,
kako oblačiti najlonke (probej enkrat za hec, ne da bi jih prec strgal),
kako v avto in ven v ozki kikli (res ni ajnfah)
kaj s torbico…pa da te ne okradejo…

Res ni lahko.

Zdaj so in velike torbice, bolj pokončne, ravnih linij, zato je smiseln tak način nošenja. Če bi jo dal čez rame, bi delovalo kot da greš v hribe. Če bi jo prijel za ročaje, bi se ti vlekla po pločniku.
Mislm…kje ti žviš:)).

Saj veš kje, za časom:-))) Aja najlonk pa ne bi tlačil gor, lahko pa gledat pridem;-)))
BTW panda pa zmaga. Bom pol še mal naisal…ko tipkovnico ščistim. Tokrat kave…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

ne, sam res.. meni je pa tako nošenje čist mimo.. ko vidiš najstnice, ki hočjo bit velike.. nosijo torbico kot mama Hijacinta :))) in potem v tej isti roki, na kateri imajo torbico obešeno pa še obvezno.. ali ključe ali gsm.. pa seveda umetne nohtke.. aja, torbica pa slab fake Louis Vuitton 🙂

torbico imam rada obešeno preko rame.. kao Messenger bag ali pa jo držim za ročaji (spuščena roka)..

No če ima ključe v roki… no ok recimo, da zgleda z nekim namenom, ampak prazna roka, pa kot lovit, da ne zdrsne dol, potem pa dlan v vertikalo, pa prste razpret, pa vse ji je odveč…. mazohizem na pohodu.

Ampak wd…kje si našel zdaj to temo?:) Torbice oz. nošenje torbic, k itak nimaš pojma:).

Ja ljuba duša zato pa sprašujem:-))) Jest pa tko voljan učit:-))

Kaj češ se učit, to je stvar izbire, všečnosti itd. Tebi ne potegne, nič hudega ni to:).

viš, novo torbico rabim, jaz jih nosim čez ramo, pod roko….sem že enkrat zasačla
enga morona, z mojo denarnico v roki…na pol poti iz torbice…

Ne, saj ni to. Na misel mi je pač prišla, da bi lahko zadevo kam pripele. Da se olajša življenje, ne:-))

Ojej, wd40 je začel odpirat teme o torbicah. Pa sem mislila, da so samo ukrepi vlade čudni. :)))

Mal heca mora bit:-))

Mal heca mora bit:-))[/quote]

Jaz pa sem mislila, da moški ženskih torbic sploh ne opazite. Tatovi sem niso všteti. :)))

Wd40 glej da ne boš “zabredel” v vsebino torbic 😉
Za začetek je nošenje čist dovolj obširna tema…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz pa sem mislila, da moški ženskih torbic sploh ne opazite. Tatovi sem niso všteti. :)))[/quote]
V bistvu jih res ne, saj tudi wd ni pisal striktno o njih 😉
Bolj o uporabnicah, ki so se mu zasmilile.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz pa sem mislila, da moški ženskih torbic sploh ne opazite. Tatovi sem niso všteti. :)))[/quote]
Ne o torbicah, o akrobatkah:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close