toplice rogaška slatina
Prekrasen kraj. Bazeni so postavljeni kakšni dve leti. Kolesarskih poti nič koliko, golf igrišče, trgovin več kot dovolj, na ulici lični paviljoni, zelenja in rož pa morje. V bližini imaš dobre kmečke turizme, kjer se ulovi in poje dobro pripravljena riba. Pravi hribovski izlet na Boč, Donačko goro. Priporočam še potne liste ali osebne izkaznice, malo naprej čez mejo je prelep grad Trakoščan z jezercem, kjer se lahko okopaš ali popelješ s čolnom. V tovarniški trgovini Steklarne Rogaška se splača pogledati za kakšnim lepim ter cenejšim izdelkom iz kristala. Tega ne kupuj v hotelih, ker je dražji.
Zelenje in mir.
Naredi si lep dopust.
Lp
Nakup osnovnih potrebščin????!!!!
Saj nismo več v socializmu, Rogaška Slatina je mesto in ima trgovine takšne in drugačne, pa kašen poslovni center, kavarnice z dobro kavo in sladoledom, minigolf, park, promenado, kolesarske poti (npr. tudi do term Olimia), špotrna igrišča, tenis, ….če te še kaj zanima vprašaj sem od tu!
Glih prav. Jutri gremo k vam na BICOM terapijo pa me zanima kje bi lahko pojedli kosilo, saj sva s hčerko na strogi dieti in bi tako prišle v poštev le ribe oz. lignji! Res ti bi bila hvaležna za informacijo o kakšni dobri gostilni in seveda bolj podroben opis kje se nahaja, saj mi zaenkrat znamo priti le do hotela SAVA.
Hvala!
Kar se tiče golf igrišča, sem dobila občutek, da je “zapostavljeno” – tam sem se sprehajala pred kakima dvema tednoma, nakup v industrijski trgovini je res nekoliko ugodnejši, ampak tudi niso več cene, kot so bile nekoč. Včasih se je res izplačalo, danes pa…je tudi kristal dokaj drag.
Trakoščan – ja, je dokaj blizu, ampak v tistem jezeru se jaz že ne bi kopala – je zelo umazano!!! Tam sem pa bila kak mesec nazaj, tako da so podatki relativno sveži. Jaz sem jezerce obhodila, lahko pa se zapelje seveda s čolnom ali pendolinom.
Od ostalih izletov pa – še bližje je Olimje z znano lekarno in “otroškim” pravljičnim delom. Tam je tudi dobra gostilna Haler.
V Rogaški pa priporočam gostilno Jurg.
Forum je zaprt za komentiranje.