Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Toplice, priporočate kakšne?

Toplice, priporočate kakšne?

Jaz, mož in 3 letni otrok potrebujemo malo spremembe, oddih od vsakodnevne rutine. Sem noseča, vendar se ne bom kopala – pač odsvetujejo zaradi vnetij. Moja dva bi šla rada nekam, kjer je topla voda, da te v vodi ne zazebe čez 10 minut in po možnosti (ne nujno) samopostrežna restavracija – zaradi sina. Pa rada bi, da zrak v bazenskem kompleksu ni mrzel, sicer pridemo vsi prehlajeni domov (Žusterna ali Ankaran naprimer).

Dolenjske toplice poznam, je kar ok kar se tiče bazenov. Me pa zanimajo vaše izkušnje, kje vam e bilo lepo z otroki, POZIMI, topla voda, topel zrak in vredu kar se tiče higiene?

samopostrežna hrana je po moje že povsod.
Mi prisegamo na Moravske toplice

Bioterme mala nedelja pri Ljutomeru, mogoče to.

Meni so najljubši Banovci. Majhen kraj, samopostrežna restavracija, mirna okolica, lahko najameš kolesa……

Mi lahko prosim napišeš kaj več? Kaj vam je bilo tam všeč in zakaj bi priporočali še drugim?

Terme Vivat-Moravske toplice .Voda zelo topla,zrak tudi.Čeprav tam ni toboganov je mojim otrokom všeč.Par stopničk od bazena imaš samopostrežno restavracijo,se ti ni treba nič preoblačit.

Kaj pa če bi šla kam na obalo, kjer je slana voda v bazenih in se bos lahko tudi ti kopala.

Misliš, da se v slani, bazenski vodi lahko kopam? To bi bilo super, čeprav dvomim, da je higiena boljša kot kod drugod. Aja, pa še to. Sem z Obale in sem bila večkrat v usterni z otrokom (ko še nisem bila noseča), pa smo vedno skoraj zmrznili, tako da sploh ni hotel v vodo. Tudi zrak je bil tako mrzel, da smo po 1 uri že šmrkali. Isto je bilo v adrii – Ankaran. Piše, da je temperatura vode 29, pa sem vzela termometer s sabo in je bilo 24. Zrak – prepih iz vseh strani…

rimske!! vse je v hotelskem kompleksu. sampostrezni zajter in vecerja:)

pa za dva je za dve nocitvi le 120eur,otrok brezplacno! pa res so super rimske..tematsko narejene, toplo je prijazni so, res naj naj!

… Všečni, prijazni, cenovno ugodni, prijetni … Zelo priporočam.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Jupi gremo v Rimske!!!!

res vam ne bo zal!

ze tako je poceni plus na kuponckih imate se mal ceneje..pa ze tko je poceni 😀
vsec vam bo ful:) sploh tisti napisi v latinscini In vino veritas v baru poleg recepcije..zvecer med vikendom je u zivo muzika.top:)

ja,rimske so res res res super! Odličen ambient, majo ful hude savne,da o bazenu ne govorim!
Za vse to kar se da dobit,so še poceni!
ko človek rabi mir in mora dobit energijo za naprej, so rimske terme najboljša izbira.
Vse ostalo je isto….Te terme so drugačen,posebne.
vedno se rada vračam tja….niti ne pomislim,da bi šla kam drugam. Vsakič nova in nova doživetja, v vseh letnih časih!

… Všečni, prijazni, cenovno ugodni, prijetni … Zelo priporočam.[/quote]

Daleč nad vsemi so Banovci.

Pa povejte kaj o teh rimskih termah, na slikah je viden samo en notranji bazen, tisti podogovat… Pa je to sploh primerno za otroka? Se bojim, da bo otrok s svojo nagajivostjo tam koga motil, vse mi deluje … pač za pare recimo v 40 ih, ki si želijo miru.

A je kak otroški bazenček, a je sploh še kak bazen? Sicer meni je super za pogledat, komaj čakam it, ampak kaj pa otrok?

Tudi ostale ženske bi prosila… prosim povejte zakaj vam je bilo nekje tako všeč, ne pa samo to, da vam je recimo v banovcih zakon. To prav nič ne pove, kajti vsak ima svoj okus… povejte zakaj?

Moje kolegici je blo zakon v Topolšici, ker se je nažirala hrane do amena. V bazenu pa vse zeleno od plesni in umazano… Tko da… Ampak, če njo vprašam, je zakon v Topolšici. Meni je blo pa za bruhat.

Meni so Banovci fajn, ker imaš vse pri roki. Majhen hotel, ni 300 ljudi in temu primerno ni velike gneče, tam so zelo prijazni, ustrežljivi, prijetni ljudje.

Notranji in zunanji bazeni so čisti, stalno skrbijo za čistočo, celo tam, kjer hodiš, pogosto sesajo vodo, da ni (pre)mokro, da komu ne zdrsne. Ni nobenih vonjav, plesni, madežev, hrapavih in lepljivih (beri: zanemarjenih) površin ipd.

Meni je hrana všeč, je pestra, vsi obroki so samopostrežni, torej vzameš, kar želiš, kolikor želiš; pri kosilu in večerji so verjetno 3-4 meniji, če prešteješ raznovrstne jedi, ki jih ponujajo, seveda pa vse poljubno mešaš in narediš n-kombinacij menijev.

Glede rekreacije najbolj uživam v bazenih, zato tudi grem v terme, sicer pa imaš n-možnosti sprehodov, kolesarjenja, njihove animacije, njihovih vodenih ogledov, pa ne samo pohodniških, greš z njimi v čebelarski muzej, kjer lahko tudi kupiš med, vem, da gredo do mlina, kjer lahko kupiš moko, pečejo gibanico, kjer lahko bolj/manj aktivno sodeluješ, verjetno tudi ješ :), ne vem, pri gibanici še nisem bila zraven. 🙂

Da ne bom kot njihov reklamni katalog :), priporočam, da se odpraviš tja in si daš duška. Jaz grem zelo rada, grem kar pogosto in večkrat v letu, običajno ostanem 10-14 dni. Imajo tudi brezžični internet, ki je na voljo v vsaki hotelski sobi. Meni so sicer ljubše njihove hiške (te stojijo zraven hotela), ampak ker tam ni interneta, mi ne pridejo v poštev, ker grem na rekreativni dopust samo, če lahko delam zraven.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Rimske terme so zakon,Osebje je ful prijazno,lep, čist ambient, zelo zelo zelo toplo. V salonu imajo kamin in ko zvečer zakurijo v njem,je eno tako res posebno,pristno domače vzdušje.Ravno tako se tudi jaz tam vedno znova in znova počutim.Kot da sem tam doma od vekomaj.
Tudi sobe so urejene, vsakomur priporočam.Če imate male otroke,sploh. Všeč jim bo,sem 100%!
O okolici ne bom izgubljala besed, imaš ogromno možnosti,za res dobre izlete; jaz sem šla npr.z palicami na Kopitnik. Bilo je čudovito. Sama narava,gozd,in kar sem pravzaprav hotela-ENA SAMA SPOKOJNOST IN MILINA.
Hotelski kompleks je obdan z stoletnimi drevesi- sakvojami. To so čudovita drevesa in zraven je nekaj kilometrov dolga, urejena pešpot skozi gozd,ki je v vseh letnih časih naravnost čudovit.
Ja,res je; Rimske terme so terme z veliko začetnico,ker si to resnično zaslužijo. Vse je tako,kot mora biti,da so enostavno najboljše.
Aja, pozabila sem omenit še masaže, ki jih imajo veliko različnih vrst.Sama sem vsakič izbrala masažo hrbta in refleksno za stopala.Kot prerojen si.
POJDITE V RIMSKE,VAM POVEM,DA VAS BODO ZASVOJILE IN BOSTE TJA HODILI VSAKIČ KO BOSTE POTREBOVALI ČAS ZA UMIRITEV OD TEGA NOREGA,ZMEŠANEGA SVETA!
preverjeno pomagajo!

Rimske terme imajo lepo zrihtano ampak nimajo samopostrežne restavracije. Mogoče bi vam bilo ok v Ptujskih termah ali pa v Moravcih. Pa Olimie so tudi fajn pa imajo samopostrežno restavracijo notri.

Ali kdo ve ob kateri uri lahko pri njih začneš s kopanjem, če nisi njihov gost?

Terme Vivat! Zelo topla voda in ozračje, velike sobe, hrana dosti raznovrstna, okusna in seveda samopostrežna. Na bazenu tudi restavracija, bazenček za otroke, lepa okolica za sprehajati.
Nikakor pa ne priporočam Rimske, sobe res lepe in hotel, ampak na bazenu ni restavracije, edino kava iz avtomata. Bazen kot v luknji, edina prednost ker povezan z zunanjim. Okolica nikakva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close