Najdi forum

toplice kam?

Mene pa zaniam kje pri nas ali v Avstriji imajo toplice, ki imajo apartma (da lahko kuhaš in je ločena spalnica). Ali se da do bazena pod rovom tako kot v termah Olimje? Iammo namreč malčka in ga ne bi ravno oblačili za vsako koplanje v bundo. Planiramo novembra obisk toplic.

Povem lahko svojo izkušnjo.

Mlajši je imel tam okoli 2 let in smo šli v Čatež. Bili smo v hotelu in smo bili zadovoljni. Zjutraj na zajtrk, ki je res raznovrsten in najdeš res vsemogoče. Potem bazen v kopalnih plaščih. Uživanje + dremež na ležalniku. Kakšno sadje, piškoti. če je bila kriza je pa itak restavracija v bazenu.

Popoldan počitek. Sprehod, samopostrežna večerja – zopet velika izbira. Mi smo se imeli fino.

Glede povezanosti apartmajev z bazeni boš pa težko našla. V Moravskih moraš ven, v Lendavi tudi, Ptuj in Čazež tudi.

Za Avstrijo pa ne bi vedela.

V Olimiah imaš prehod iz apartmajev v bazene.

Zdravo!

Z družino smo že počitnikovali v Moravskih toplicah in moram reči, da smo se imeli naravnost krasno. Apartma ima pritlično teraso, kuhinjo in eno spalnico, ter je zraven majhnega gozda s trim stezo, kar je super za sprehode. V bližini je trgovina, ter golf in tenis igrišče, kopališča pa so tudi čisto blizu, odvisno v kateri hišici si.

V bližini je veliko restavracij, kulturnih znamenitosti, ni pa daleč do Goričkega, kjer je jezero (ime sem pozabila) z energijskimi točkami. Nasplošno je celotno Prekmurje ( še posebej Goričko) super tudi za kolesarjenje.

Kar se pa kopališča tiče, je do sedaj daleč najboljše po mojih izkušnjah, pa smo jih do sedaj izkusili že kar nekaj.

Pa da se ne bom preveč razpisovala : http://www.terme3000.si/home.php

lp

Zanimivo je tudi v hotelu Lucija v Portorožu.Je cenovno ugoden,dobra hrana,bazen v hotelu(morska voda), pa še zunaj je dovoj toplo za sprehode.Smo bili decembra in je bilo enkratno.

Kako pa se vam kaj zdijo terme Ptuj in hotel Primus? Zadovoljni?

v Portorožu hoteli Apollo, Neptun itd. imajo povezovalne hodnike do bazenov..

lp,a

V hotelu Primus nismo bili, od zunaj zgleda 1A. Smo bili pa strašansko razočarani v termah Ptuj- neprijazno osebje, čistoča bolj tako tako – ne smeš imeti natikačev, okrog edinega zunanjega bazena pa polno jesenskega listja, ki ga z bosimi nogami in veter znesejo v vodo bazena. Zunaj je v leseni hiški lično urejena savna, a se mi čudno zdi, da dovolijo vstop v kopalkah (nikjer tega še nisem zasledila), ljudje se savnajo celo brez podloženih brisač (fuj).
V glavnem, mi ne bomo šli več v terme Ptuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close