Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Topli sendviči…pomoč prosim

Topli sendviči…pomoč prosim

Sem kupila tist strojček za tople sendviče – sedaj pa prosim za pomoč, kako se jih naredi…. Torej rabim toast, pa sir (kakšen????), pa šunko…A še kaj? Koliko časa se morajo peči? Moram še na kaj paziti?

Hvala vam in LP

sej ne da bil bila nesramna, ampak ene pa res vsako malenkost sprašujete tu gor.
no pa še odgovor: med dva toasta daš salamo in sir(kakršenkoli) in pečeš dokler ni pečeno (=svetlo rjavo)

:)))))))))))))

lahko pa tudi samo sir;)

Če nisi kupila samo mašine za opečence…

V toasterju pa lahko pečeš karkoli, kot na grillu…ni samo za toast.

Popečeš lahko tudi zelenjavo, meso, hrenovke,..ali samo kruhke, pa jih mažeš s kakim namazom.

Hvala za odgovor. Pač vsi res ne vemo vsega, pa sem mislila, da je ta forum tu zato, da lahko vprašaš tudi takšne neumnosti….

Pri nas toast vedno namažemo z maslom ali margarino, drugače pride presuho. Torej predhodnice le ne vejo vsega, kljub posmehu.

Saj si čisto lepo vprašala. Ne vem, zakaj se ene usajajo…

Jaz vzamem kar domač kruh iz kruhomata (so lepe kvadratne rezine), dam vmes rezino edamca ali gaude, rezino pizza šunke in malo žličko nacho sira. Potem dam noter, prižgem in pustim, da lučka ugasne. Par minut torej.

meni recimo zelo odgovarja noer dat slanino, sir in gorčico, predhodno seveda namažem z maslom.

Oj!

Še moj recept, čeprav jih imamo bolj malokrat na jedilniku pa še to največkrat le midva z možem. ;O))

Torej: Vzameš dve rezini toast-a, enega na tanko premažeš z maslom in daš nanj rezino ( ki je lahko malo bolj debela ) sira, ki naj bo masten ( 45{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} MM – Gauda, Jošt, Edamec, Trapist… ). Dodaj rezino prešane šunke ( ali domače kuhane, ali toast šunke, kuhan pršut… ) in jaz vse to narahlo posipam z malo origana ( lahko otrokom tudi majaron, ker je lažje prebavljiv ).
Daš v toaster in pečeš, da so kruhki zapečeni lepo zlato rjavo.

Ko so že pečeni lahko daš v njih še kečap ( moj mož z njim prav pretirava ) ;O), majonezo….

Zraven pašejo kisle kumarice. Vsaj meni. ;O))

Pa dober tek želim in veeeeeliiikoooo domišljije pri takih stvareh.

Pozdravček – V.

Vsi ne vejo vsega, eni pa vejo vse.

Torej: žemljo na polovico (z nožem prečno režeš po žemlji iz kruha)
Obrneš, tako da prerezani del vidiš. Na eno polovico namažeš maslo in gor položiš sir (narezan na tanko).

nato daš na ta sir šunko

nato sveži paradižnik ali kumarico
nato pokriješ z drugo polovico žemlje
daš v mašinco
pokriješ
spečeš
poješ

Ima pa tvoja tema vsekakor eno napako: postala sem LAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :))))))))))))))))))))))

:-))))))))))))))))))
Pol pa najbolj da prideš na ene tople sendviče – narejene po vaših nasvetih….
Res hvala vsem!

o kriza….

jaz obe rezini toasta (kruha, žemlje, karkoli se mi pač zlušta oz. karkoli imam takrat doma) namažem z margarino (lahko tudi z majonezo, je še bolje), potem na vsako stran rezino sira (bolj je masten, bolj se potem vleeeeče), vmes pa poli…njami!

Odgovor na objavo uporabnika
Tara*, 11.10.2007 ob 13:02

Sem kupila tist strojček za tople sendviče – sedaj pa prosim za pomoč, kako se jih naredi…. Torej rabim toast, pa sir (kakšen????), pa šunko…A še kaj? Koliko časa se morajo peči? Moram še na kaj paziti?

Hvala vam in LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close