Najdi forum

topli kraji

Pozdravljeni!

Predlagajte, kam bi lahko šli prvi teden v aprilu, da bi bilo toplo in da bi se lahko tudi v morju kopali, glede na to, da bomo imeli s seboj tudi dvojčici stari 15m.
Prosim vaše izkušnje.

Lp

Po mojem za ta čas je nam najbližja destinacija Egipt -toplo , čisto ( turistične destinacije) in zelo prijazni ljudje , zagotovo pa se lahko kopate že v morju midva sva bila tam sredi marca in je bilo čez dan med 22-27C , proti večeru pa se je malo ohladilo na prbl. 10-15C.
Z letalom do Sharem el Sheikha dobre tri ure leta , pa si čisto v drugi klimi!

LP M.

Ja to sem imela v mislih. Povej mi prosim še, kakšne pa so plaže, a je bel pesek.

Hvala in Lp

Plaže so peščene-mivka ni pa tako bela kot npr. Maldivi ali podobna eksotika , midva sva bila res maksimalno zadovoljna z celotnim tednom oddiha v Egiptu (hrana , nastanitev , prijaznost in ustrežljivost ljudi , vse proste dejavnosti , …) !

Res zelo priporočam !
LP M.

Oj!

Smo se odločili za Sharm el Sheikh hotel Laguna vista All inclusiv-bungalovčki. Od mojga moža starša sta bila lansko leto tu in pravita, da je blo res božansko. Letos gremo pa kar vsi skupaj, vsak v svoj bungalov.
V katerem hotelu ste bili pa vi?

Lp

Meni se pa Egipt s 15 m. dvojčicama ne zdi dobra ideja.
Jaz bi raje izbrala Kanarske otoke. Nam so ful všeč, posebej Teneriffe in z malim otrokom odlična kombinacija.
Čistoča, higiena, zdravstvena oskrba… na veliko višjem nivoju kot Egipt.

Hotel Noria resort .

Ideja o Kanarcih res ni slaba ampak je pa v Egipti vreme dosti lepše in kopanje v morju na Kanarih mislim da skoraj ne bi bilo mogoč , ker je še prehladno.

LP M.

S tako majhnimi otroki v Egipt res NE, zaradi higiene. Boste imeli pokvarjen dopust zaradi driske.

Pozdravljeni. Ker smo prepotovali že večino našega planeta, bi vam mogoče svetovala Zelenortske otoke – Capo Verde. Ste že kdaj pomislili na to? Mi smo bili tam lani novembra,voda je imela 27 stopinj, zunaj pa od 30-35 stpoinj. Plaže so ČUDOVITO bele, dolge in neobljudene. Naša 4 letnica je uživala na veliko. Ni veliko turizma, ne smete pričakovati luksuza, vendar ni nobenih bolezni, težav, neprijaznosti, gužve,…Let traja samo 6 ur, kar je relativno blizu za takšno razkošje narave. Čez nekaj dni gremo v Dominikansko republiko, pa me ne veseli toliko kot Capo Verde.

prosim, ne strašite ljudi z majhnimi otroci pred potovanji v Egipt in podobne destinacije! z malo zdrave kmečke pameti bodo preživeli.

Pika, preko katere agencije pa greste? Koliko vas pride izlet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close