top 10 naj – ženske
Oj,
Tuje: Sandra Bullock, Meg Ryan (preden si je operirala usta), večna Sharon Stone, pa Jeniffer Garner (iz Aliasa), Jeniffer Aniston (tko posebna punca), pa Charlotte iz Monaka (matr bo lepotica čez par let), pa Sarah Biassini (hči od Romi- ta je kopija svoje prekrasne mame), pa kraljica Ranya iz Irana, pa Lucija Šerbeđija, aja, pa definitivno Michelle (bivša od Ramazzottija),… uf punc je pa kokr hočeš… vsaka po svoje lepa…
Doma: Nuša Šenk, Brina iz BBT, Pia Zemljič, mogoče Zvezdana Mlakar (tko izžareva neki posebnega), pa vse Be popovke (so tko lušne punce), od malo starejših pa se morem spomnit kaj posebnega…
Brina
Med Slovenkami bom zdaj ful težko rekla, ker mi ni nobena nekaj ekstra… Anja Rupel recimo mi je dobra baba.
Med tujimi pa: Angelina Jolie (pogoj, da ma črne lase!), Meg Ryan taka sladka, Julia Roberts prikupna, sploh ko se smeji, tisti njen smeh je tak posrečen, Halle Barry itak, pa Monica Belucci tut… jo, pa sej je ful lepih žensk! 🙂
Aja, pri sosedih pa definitivno Severina! Pa Vesna Pisarović.
Če mi že grejo misli južno… bom rekla Ceca, čeprav je vsa umetna, ampak meni je dobra baba ful. Pa Goca Trzan.
Monica Belluci, Andie MacDowell, Julia Roberts prikupna, Beyonce, pa ena k je igrala v filmu “Sleeping dictionary”, sam ne vem imena.
Od naših mi je pa všeč Mojca Mavec, pa nobene druge se trenutno ne
spomnim!
Sosedne pa Ceca(samo v faco), včasih mi je bila Doris Dragovič, pa pa una Jelen iz Magazina je fuuuul cukr.
Od tipov pa definitivno Nicholas Cage. Hehheheheh.
Forum je zaprt za komentiranje.