Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tonirana krema

tonirana krema

Za poletne dni bi rada si kupila barvano kremo, katera ne pušča lis pa ne vem katero bi kupila. Ima katea izkušnje s toniranimi kremami?
Imam tudi eno majhno težavico.Okoli oči so se mi pojavile bele podkožne pikice, katere jih imam skoraj že eno leto in nočejo izginit. najbrž bi morala jit h kozmetičarki. Kako to one odpravljajo, ali imajo kakšno posebno kremo ali aparat za odstranjevanje. Hvala.

Meni je najboljša tenirana krema od Vichyja, nobena druga mi ni tako zelo ustrezala.

Živjo, ko sem jih uporabljala, mi je bila tudi najboljša od Vichyja. Za pikice pa: jaz sem jih imela nekaj, sem celo sama poskušala jih odstranit, kar seveda neznosno boli, pa so mi rekli, da naj grem h kozmetičarki, in sem šla čisto po naključju mimo kozmetičnega salona Hera, stopila noter in vprašala, gospa je imela ravno čas in mi je vse tri pikice takoj (brez kakih bolečin, z neke sorte iglo) odstranila. Pa še nobenega plačila ni hotela. Zame najboljša reklama, seveda sem potem k njim hodila, če sem kaj rabila. In nimam nobenih pripomb. Lep pozdrav, Katarina

Meni je najboljša tonirana krema od Colose-teintee faktor 15, primerna je celo za tiste ki imajo vitiligo, saj se prilagaja tenu in se dejansko sploh ne vidi da jo imaš – samo zakrije nepravilnosti na koži.

Kje pa se ta tonirana krema kupi?

lp Neja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close