tonik
Tonik ti po umivanju obraza s čistilnim gelom spet zapre pore in kožo navlaži ter tudi pripravi na kremo, tako da koža res lahko “pobere” vse dobre sestavine kreme. Zato je kar dobro, da ga uporabljaš.
Si že poskusila kakšno kozmetiko za občutljivo kožo?
Mogoče pa bi ti namesto čistilne pene bolj ustrezalo čistilno mleko, ki je za kožo bolj nežno.
Lp
calluna
Tonik od firme Oriflame, kolekcija Swedish care – lahko izbiraš med tremi možnostmi – kolekcija za suho kožo, mešano in občutljivo.
Pa še enepar drugih tonikov imajo, ampak te ti najbolj priporočam.
Če te zanima, mi piši:
callunavulgaris9@yahoo.com
Priporočam tonik iz Avonove kolekcije Pure pore fection, ki je namenjena mastni koži. Za mastno kožo je pomembno, da tonik vsebuje alkohol, ker bolje izsuši kožo. pomembno pa je, v kakšnih odstotkih. Če ta ne bi bil pravi, pa morda od Avonove linije slolutions – oranžna, ki je namenjena vsem tipom kože, tonik pa je multivitaminski. Tonik vsebuje še ena Avonova linija in sicer Naturals – soja, limonina trava, za mastno kožo.
Za podobnosti in naročilo me kontaktiraj na mira.gasparic@siol.net
Hojla!
Sama imam mešano kožo, ki se bolj nagiba k mastni. Zaradi tipa kože so mi priporočali uporabo čistilnega gela in tonika. Tonik bi naj vseboval čim manj oz. najbolje NIČ ALKOHOLA, saj le-ta izsušuje povrhnjico, kar lahko povzroči nastajanje podkožnih mozoljev, belih trdih pikic… (besede dermatologinje)
Za nego obraza uporabljam kar Balein gel (iz DM-a) za čiščenje obraza (se mi zdi, da stane 549 Sit), ali zelenega za mastno kožo s peeling efektom ali modrega za normalno do mešano kožo.
Tonik za obraz je tudi Balein in sicer moder za normalno do mešano kožo (599 Sit).
V moji omari sta stalnica že nekaj let in, glej ga zlomka, kljub nizki ceni in nezveneči znamki mi pašeta in mi ne povzročata težav, kot so mi jih nekateri dragi artikli. ;):))))
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.