Najdi forum

Pozdrav vsem popotnikom.

Sporočam, da je pred nekaj meseci Kraljevina Tonga uvedla vizum za državljane R Slovenije. Če torej kdo potuje tja naj zadevo uredi pred odhodom, ker so izjemno strogi.

LP B&B

Glede na to, da se odpravljam tja, me zanima kje si lahko urediš vizo in če je to preverjen podatek, ker po zadnjih info vize ne potrebujemo!!

LP

Danes sem slišal, da izobraževanje na Nizozemskem poteka dosti manj časa kot drugje oziroma kot v Nemčiji. Slišal sem za primer, ko je šla neka punca študirat iz Nemčije v Nizozemsko samo zaradi tega, ker se tam dosti preje naredi šolo. A to drži, ve kdo kaj o tem? Je bil kdo od vas na Nizozemskem in ve kaj o tem?

tnx

Danes sem slišal, da se da na Nizozemskem dosti preje narediti šolo. Slišal sem za punco, ki je šla iz Nemčije študirat na Nizozemsko zaradi tega. A mislite, da to drži, a ve kdo kaj o šolskem sistemu nizozemske, je bil kdo od vas na Nizozemskem in ve kaj o tem?

tnx

Danes sem slišal, da se da na Nizozemskem dosti preje narediti šolo. Slišal sem za punco, ki je šla iz Nemčije študirat na Nizozemsko zaradi tega. A mislite, da to drži, a ve kdo kaj o šolskem sistemu nizozemske, je bil kdo od vas na Nizozemskem in ve kaj o tem?

tnx

na tongi sem bil februarja/marca lani (2002) in ni bila potrebna nobena viza (za bivanje do 30 dni)… zelo težko verjamem v to informacijo. kje si dobil to informacijo?
poleg tega, glede na to da tonga ima eno samo veleposlaništvo v evropi (v londonu) zelo dvomim da so uvedli vize…
tonga je takšne vrste država da resnično mislim da je izadajnje vizumov nemogoče… saj nimajo skoraj nič turizma, ambasad itd..
ker bi se rad vrnil še kdaj na tongo (v spominu mi je ostal prelep otok Eua in njegov pragozd, papige na otoku Fafa, prijazni domačini na otoku Lifuka ter izjemno prijazni managerji resorta na Vavau otoku, ki mi še zdaj iz tonge pošiljajo kartice) te res prosim za natančen odgovor kdo ti je povedal za vizum za tongo?

Tonga v Iranu????
????
????

zadeva me osebno zanima, saj sem potoval v Tongo februarja 2002 in vizuma ni bilo do 30dni. Povej mi, lepo te prosim, ali si se OSEBNO prepričal da je to res (za mene bi veljavna bila informacija da si bil tam in da imaš vizum v potnem listu)
Meni osebno so na letališču v Tongatapuu dali štempiljko ki mi je omogočala 30 dni obiska.
Popolnoma neverjetno je, da bi država kot je Tonga, ki ima samo dva diplomatska predstavništva v celem svetu (v Londonu in v Washningtonu) lahko uvedla vizum za kogarkoli, saj državica premore le 100.000 (stotisoč) prebivalcev, turizma pa skorajda ni! Drugič že pišeš o tej temi, pa še vedno nismo izvedeli kje si to izvedel in, kar je še bolj pomembno ALI SI SE OSEBNO V TO PREPRIČAL.

Osebno sem se ukvarjal s tem ali je potrebna viza za Tongo, pred potjo. Poklical sem njihov konzulat v Angliji, in mi je človek ZAGOTOVIL da viza ni potrebna. Tako je tudi bilo.
Tongansko mednarodno letališče,zdaj brez pretiravanja, izgleda slabše kot mesnica v zadnji slovenski vasi. na carini nimaju pultov, vse se dogaja na pisalnih mizah. Na celem letališču je en sam kiosk. Stene se podirajo. Skratka, Tonga je banana republika brez primere, ena najbolj zarukanih, najbolj nerazvitih in najbolj zakotnih lukenj na svetu (vendar zelo lepa): PO VSEJ LOGIKI TRDIM, DA INFORMACIJA KI SI JO DAL ŽE DRUGIČ SPLOH NE DRŽI, IN DA VIZUM NI POTREBEN. PROSIM DA DAŠ KOMPLETNO INFORMACIJO IN TI BOM VERJEL

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close