Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tomićki se je zareklo

Tomićki se je zareklo

Gledam danes prenos iz parlamenta in če ne bi sedel bi padel po tleh..

Tomićka je rekla ” Moramo ženske z niskimi prihodki posegati po toaletnem pairju, časopisnem pairju in otroškimi plenicami… Pa kdo je tu nor, pri 3000 plače…pred 12.51

Plače niso bile skrivnost že prej, golazen si je zrihtala zase, kaj pa.

Kaj pa je mislila s papirjem?

Odgovor na objavo uporabnika
tomički je ušlo, 28.05.2021 ob 13:06

Gledam danes prenos iz parlamenta in če ne bi sedel bi padel po tleh..

Tomićka je rekla ” Moramo ženske z niskimi prihodki posegati po toaletnem pairju, časopisnem pairju in otroškimi plenicami… Pa kdo je tu nor, pri 3000 plače…pred 12.51

Ziher je kje kak link – daj, da vidimo!

pojdi na Youtube tam je oprenos in pišči predstavitve stališ poslanskih skupin, Tomićka je bila mislim da predzadnja, po tistem se je začela razprava v klopeh, ko je to izjavila je bila za govornico , ne boš težko dobila

Odgovor na objavo uporabnika
glupaane jedan, 28.05.2021 ob 13:17

pojdi na Youtube tam je oprenos in pišči predstavitve stališ poslanskih skupin, Tomićka je bila mislim da predzadnja, po tistem se je začela razprava v klopeh, ko je to izjavila je bila za govornico , ne boš težko dobila

Ne da se mi iskati!

Ti dokaži!

Resnica je samo ena, kaj ti bom dokazoval !

Malo čudno se mi zdi da ala Tomič in podobni, ki sploh tu niso rojeni, tudi pri LMŠ in v drugih poslanskih skupinah so eni taki, da so potem tako glasni v politiki.

Na fakulteti sem tudi gledal te tuje študente, so 3 lete tu študirali, pa so se že nekateri za vodstvene funkcije grebli in se obnašali kot da so glavni.

A ta Zorčič v parlamentu je drugače Slovenec po koreninah? ker malo nenavadno je v urejenih državah in na sploh, da bi bil nekdo predsednik parlamenta pa da bi držal z opozicijo… če nekdo drži z opozicijo bi normalno moral sam odstopiti ne pa da o tem glasujejo in zgubljajo čas. Mogoče je tak kot nekateri pravniki, ki mislijo da so nezmotljivi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close