Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tomaž Gorec pogrnil na podkastu

Tomaž Gorec pogrnil na podkastu

Imel je gosta Luka Debeljaka. Folk to morate pogledat. Kaj tako bizarnega še nisem videla. Enostavno ni pustil gostu do besede, skakal v vsak stavek, govoril neke svoje prigode, kot da to koga zanima. Gostu enostavno ni dovolil enega stavka dokončat. To je pa res podkast, ki ga ne moreš poslušat niti dvajset minut. Ni šanse. Katastrofa. Mogoče res nikogar ne vpraša za mnenje, ampak tako tečen kot je pa zdaj postal na podkastih je pa res negledljivo. Recimo on da vprašanje – Kaj pa vi mislite o tem in tem. Gost začne – jaz mislim, da bi se moralo več… GA PREKINE – gOREC: Ker jaz sem recimo bil enkrat z nečaki…. bla bla bla. Gost utihne. Ta butelj spet nekaj vpraša in človek začne nekaj govorit  – gorec spet: Meni se zdi, enkrat sem jaz… bla bla bla.

Res je smešno. Predlagam, da poskušate poslušati to hahahah. Se boste nasmejali, kako je dobesedno nespoštljiv do gosta.

Ne hvala. Škoda časa

Enkrat sem ga gledala. In nikoli več. Negledljivo.

3 ure traja ? Trailer je že katastrofalen. Pa se mi ne eden ne drug ne dopade. Vojake pa sploh sovražim.

Pa katoliški tabor o rokovanju z orožjem.

Haha.

Tile katoliki delajo čisto vse kontra, kar govorijo oziroma čisto vse kontra katolištvu

Pedrskih podkasterjev ne gledam!

Tip je imel diskoteko AFRIKA in sedaj na podcastu govori, kak je proti ženskam, ki so razgaljene, ki imajo prepričanje, z večimi kot je seksala, več ima izkušenj, bla bla bla.

Pa vas jaz vprašam (nikoli nisem bila v AFRIKI), a ste se oblekle kot nune, pa pol šle v diskoteko AFRIKA molit?

Men se zdi to dvolično.

Gorec razlaga, kerim ženskam zakon razpada: unim, k so se gonile k mlad bicikel.

Hahahha, on pa z nezakonsko hčerko (ki je splih povoha ne), tko ziher tut za tisto žensko, k jo je nategoval, je pol verjetno reku, da je enaka.

Joj, joj, Gorec. Saj ni čudno, da si sam in sam boš ostal.

Mormo mal ta bele pa ta rdeče pr mer pustit.

Pa še kar nabija o ta belih in ta rdečih. Vse se sklicuje na ta bele ali ta rdeče.

Pa v kakšni zablodi mi živimo.

hujših od pop greznice ni, tam so prvaki v prekinjanju gostov

…je tomažek kar pravilno ugotovil, da so današnje babe dno dna in da je vsak moški srečen, če se mu jim le uspe ogniti v dovolj širokem loku…

Kdo pa je sploh Gorec? Kje vi najdete čas in voljo slediti nekim čudakom nekoristnim?

Enkrat sem to gledala. Ne v celoti. Ne, hvala, ne gre.

Odgovor na objavo uporabnika
Saša Saška, 18.09.2025 ob 19:25

Imel je gosta Luka Debeljaka. Folk to morate pogledat. Kaj tako bizarnega še nisem videla. Enostavno ni pustil gostu do besede, skakal v vsak stavek, govoril neke svoje prigode, kot da to koga zanima. Gostu enostavno ni dovolil enega stavka dokončat. To je pa res podkast, ki ga ne moreš poslušat niti dvajset minut. Ni šanse. Katastrofa. Mogoče res nikogar ne vpraša za mnenje, ampak tako tečen kot je pa zdaj postal na podkastih je pa res negledljivo. Recimo on da vprašanje – Kaj pa vi mislite o tem in tem. Gost začne – jaz mislim, da bi se moralo več… GA PREKINE – gOREC: Ker jaz sem recimo bil enkrat z nečaki…. bla bla bla. Gost utihne. Ta butelj spet nekaj vpraša in človek začne nekaj govorit  – gorec spet: Meni se zdi, enkrat sem jaz… bla bla bla.

Res je smešno. Predlagam, da poskušate poslušati to hahahah. Se boste nasmejali, kako je dobesedno nespoštljiv do gosta.

Oni David Milosavljevič je ravno tak. Intervjuji sami s sabo – no  k sreči ima tako obupno dikcijo, da se ga niti razume ne preveč.

Kdo sploh je to? Pa zakaj dajete pozornost in svoj čas nekomu, ki ga ne prenašate, ko je pa na spletu tooooliko vsebine, ki si zasluži pozornost? Jao ljudje, povečate svoj čas, nato pa o tem jamrate, pa kaj je z vami? Izgubljati svoje življenje in čas, ki je zelo omejen, pa kako vam ni to jasno?!

danes je že veliko ljudi ki vsako tvojo iztočnico pogovora izkoristijo da se nasilno vrinejo s svojo zgodbo ki je kao še boljša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close