Tomaž Domicelj rojen 1948
Ja Domicelj si zdaj tole poje.
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Tomaž Domicelj rojen 1948
Saj je veliko starejši od mene, vendar njegovi komadi me kar fascinirajo, Jamajka, Brez sonca cvetja ni, Danes bo srečen dan…se mi zdijo prav poživljajoči in večni.
Ali kdo ve, od bralcev SČ-ja, če ima otroke, sina, hčer, če ima potomce, partnerico…
Ima ženo Ireno, s katero se je ravnokar poročil.
Ne vem, če imata otroke, ona je veliko mlajša, toda on, ne vem, če še zmore.
V svji zbirki ima ogromnih vinilk in 75o steklenic od viskija, ki jih je baje sam popil.
Boris Bele je komaj kako leto mlajši.
Slovinjak punk!
Pijemo ga radi, pojemo in pišemo pesmi in potujemo po svetu z Ivom Boscarolom, z letalom ali pa brez.
Jamajka, Življenje je lepo, Slovenskega naroda sin
Pero Lovšin:
“Sabotaža, v petek zvečer!”
Kot da je pred štiridesetimi leti napovedoval današnje čase.
Otrok je star približno 38-40. Nisem ziher, ali je samo ta, ali je bil še eden čez par let. Ne vem, če je bil takrat z njegovo (njuno) mamo poročen.
A gre po njegovi poti, otrok, mislim…
Ja Domicelj si zdaj tole poje.
Smo ga lumpali tam po Vipavski, bilo je vsega.
Tudi mi na Stajerskem. Ostani z nami pa to.
pač svojevrstna legenda, prisoten v medijih v preteklih časih, če si ga poslušal al ne.. Prej ko sta bila samo dva radijska programa, prvi program in val 202 se je dosti vrtel. Jamajka mi je bila ok, pa zanimiva avtomat, irena mislim, da je bila tud njegova..
Naj bo mlada ali stara, samo za žur mora bit in mene v miru pustit.
Boscarol pa to, tam po Vipavski se je lumpalo na veliko.
Stari, še na mnoga martinovanja, to je bilo tako noro, da nas mnogo o tem sanja.
Boscarol je odletel v višave, podeželje v Vipavski dolini poniknilo, pesmi so ostale.
Smo ga biksali svoj čas in še kakšno ponarodelo napisali, sedaj mu je bolj prijetno v bližini žene.
Bolj star, bolj nor.
Forum je zaprt za komentiranje.