Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TOM telefon grozno

TOM telefon grozno

Odgovor na objavo uporabnika
Veliko blebetaš, 08.08.2025 ob 14:34

Kaj točno hočeš povedati?, 08.08.2025 ob 13:14

Lep dan, 08.08.2025 ob 12:49

Nimaš pravice pametovati o drugih, vsak ima svojo zgodbo. Ti pa polna usta jaz, jaz, jaz. Sem samo izpostavila nemočne otroke v covid čadu, ki so bili prepuščeni sami sebi, zaradi neustreznih ukrepov, medtem, ko ste se mnogi hihihi hahaha.

Četudi smo mnogi od nas dobro šli skozi, si nikoli ne bom upala trditi, da je bil to zabaven čas. Iz spoštovanja do otrok, ki so bili pahnjeni v stisko.

VEDNO so otroci nemočni in žrtve nesposobnih staršev. Kovid ni nič drugačen.

Ti pa iščeš izgovore za neodgovorne starše, verjetno za sebe. Sama po sebi hodiš, pa si pretumasta, da bi to opazila. Ali prezlobna.

po eni strani se ti otroci smilijo in pozivaš k pomoči in usmiljenju, po drugi strani pa vso odgovornost vališ na družbo in razmere namesto na starše teh otrok.

Ti si tista jaz jaz jaz, ki bi rada sama sebi izpadla dušebrižna svetnica. Za otroke pa naj skrbijo drugi, ne?

Kaj pa ti narediš, da se otrokom ne bi dogajale krivice? Jih vzgajaš v odgovorne samostojne ljudi ali čakaš, da to namesto tebe dela vrtec, šola, csd, internet, sosedje, znanci?

Koji klinac nemočni starši! Največja prevara in laž na svetu! Če nisi sposoben dati otroku vzgoje, skrbi, ljubezni, starševstva v urejenem domu, ne smeš otrok imet. Pika.

Ti si pa zelo primitivna in nerazgledana. Cele litanije brez repa in glave.

Vemo, ja. Najslabši ste taki, ki nočete razumet, ko se vam kaj pove. Bom ti jaz povedal, da boš razumela.

Ova pizda od avtorice recimo bo rajši čakala, da bo Anita Ogulin od mrtvih vstala in pomagala NJENEMU otroku, ki se duši.

Zakaj se duši? Ker ima prasica zaprašeno in zakajeno nepreluftano stanovanje? Ali ker ji otroka njej jebač duši z blazino, da ne bi sosedje slišali, kaj se dogaja?

Korona vam je kriva, da si nafukate lačno frocovje? Družba vam je kriva, da prvega orangutana spustite med noge, itak brez zaščite, kaj pa. Ker ga bote osrečile  s pamžom in si ga privezale na sebe? Pa ja.

Tule pa kozlariš o proč obračanju. Ja kaj pa si mislila ti? Da boš v porodniški trideset let pa doklade vlekla, tvoje frocovje bo pa država oblačila in hranila?

Prefino ti je napisala, zato pa sikaš nazaj. Treba ti je direkt povedat. Pičko si dol zašij pa lape.

Seveda, saj pravim take so najhujše, doma oh in sploh in naokoli in navzven In na družbenih omrežjih. Otrok pa, stisko izrazi na/telefon v stiski.

Perla “kaj hočeš povedat” je živ primer tega.

Veliko blebetaš, 08.08.2025 ob 15:10

Seveda, saj pravim take so najhujše, doma oh in sploh in naokoli in navzven In na družbenih omrežjih. Otrok pa, stisko izrazi na/telefon v stiski.

Perla “kaj hočeš povedat” je živ primer tega.

O pa ja. Ti biser že veš, kako se na druge s prstom kaže, da ni treba svojih grehov gledat.

Ni ti prav, če se ti pove, da si nikakva mati, ne? Tebi je zadosti, da je kera še slabša.

Koliko frocov imaš in s koliko očeti? Pa na socialki in z nedokončano osnovno šolo, ne? Drugače bi razumela, kdo je v tej temi na strani otrok, kdo pa zagovarja kurbetine nagravžne.

Biser in perla, 08.08.2025 ob 15:38

O pa ja. Ti biser že veš, kako se na druge s prstom kaže, da ni treba svojih grehov gledat.

Ni ti prav, če se ti pove, da si nikakva mati, ne? Tebi je zadosti, da je kera še slabša.

Koliko frocov imaš in s koliko očeti? Pa na socialki in z nedokončano osnovno šolo, ne? Drugače bi razumela, kdo je v tej temi na strani otrok, kdo pa zagovarja kurbetine nagravžne.

ja prav si razumela kurbetina nagravžna. In lepo si se opisala. Pač si  cipa, vsak dan z drugim. Doma pa kukavičja jajca. Pokaj delat, pa osnovno šolo dokončaj. Nikoli ni prepozno, terba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close