Tole boste spili in plačali
Gost se vsede na stol za mizo in čaka natakarja, da mu naroči kej bi želel popiti.
Pride natakar in mu prinese v kozarcu neko tekočino.
Gost vpraša, kaj pa to, tega nisem naročil?
Natakar mu pravi, tole boste popili in plačali tudi.
Gost začuden. Zakaj pa to?
Natakar, ker sem jaz tako dejal.
Gost: Ne zaupam vam. Kaj takega pa še ne. Pil bom tisto, kar bom sam želel.
Natakar: Ne, če ne boste tega spili tudi ne drugega ne boste. Še več celo nimate več vstopa sem.
Gost šokiran vpraša: Kaj pa je notri v pijači? Kdo bo pa odgovarjal, če je kak strup ali podobno?
Natakar: Ni važno, kaj je notri, nimate pravice vedeti, kaj je notri vi samo spijte.
Gost: Natakarju : ODJEBI GNUS
NOVO NORMALNO:
Gost se vsede na stol za mizo in čaka natakarja, da mu naroči kej bi želel popiti.
Pride natakar in mu prinese v kozarcu neko tekočino.
Gost vpraša, kaj pa to, tega nisem naročil?
Natakar mu pravi, tole boste popili in plačali tudi.
Gost začuden. Zakaj pa to?
Natakar, ker sem jaz tako dejal.
Gost šokiran vpraša: Kaj pa je notri v pijači? Kdo bo pa odgovarjal, če je kak strup ali podobno?
Natakar: Ni važno, kaj je notri, nimate pravice vedeti, kaj je notri vi samo spijte.
Gost: Natakarju : V redu in spije. Mi lahko sedaj prinesete kavico?
Natakar: Seveda
G.817, 07.09.2021 ob 12:26
jebi ga krulifix, ko pa sam prostovoljno naročaš te pa baš briga kaj je v tistem kar konzumiraš, saj menda vse piše na deklaracijah, embalaži ipd.
Res je. Povsod te lahko kdo zastrupi. Ampak če naročiš sok in dobiš sok je manj očitno,kot pa če sploh ne naročiš pa ti kar nekaj naštimajo za spit.
Darwin477, 07.09.2021 ob 12:32
Res je. Povsod te lahko kdo zastrupi. Ampak če naročiš sok in dobiš sok je manj očitno,kot pa če sploh ne naročiš pa ti kar nekaj naštimajo za spit.
kar tolaži se… tako zbujen pa slep, še nisem videl heroja, ki bi za nekaj kar prostovoljno konzumira zahteval totalno specifikacijo kaj vsebuje, samo plačilo in slepo goltanje.
Ja očitno se to dogaja, da se ljudje cepijo pa ne vedo kaj je v cepivu. Tudi če nekaj spiješ ti to pride v kri. Tako pa direkt v kri s cepivom.
Ko v trgovini kupuješ nek izdelek , hrano, pijačo lahko na embalaži prebereš kaj naj bi vsebovala. Pri cepivu pač ne kakor mi je znano.
Tako, da o budnosti s teboj raje ne bi. Lahko pa o žlehtnobi. Pri njej ti pa dajem prednost.
Darwin477, 07.09.2021 ob 12:43
Ja očitno se to dogaja, da se ljudje cepijo pa ne vedo kaj je v cepivu. Tudi če nekaj spiješ ti to pride v kri. Tako pa direkt v kri s cepivom.
Ko v trgovini kupuješ nek izdelek , hrano, pijačo lahko na embalaži prebereš kaj naj bi vsebovala. Pri cepivu pač ne kakor mi je znano.
Tako, da o budnosti s teboj raje ne bi. Lahko pa o žlehtnobi. Pri njej ti pa dajem prednost.
ja, mora pisat kaj naj bi zakonsko vsebovala, nihče od proizvajalcev pa ni zakonsko obligiran da napiše kaj vsebuje popolna receptura… pa vseeno veselo konzumirate.
G.817, 07.09.2021 ob 13:01
ja, mora pisat kaj naj bi zakonsko vsebovala, nihče od proizvajalcev pa ni zakonsko obligiran da napiše kaj vsebuje popolna receptura… pa vseeno veselo konzumirate.
Ja. Napisano je vsaj nekaj pri drugem dreku pa bojda v branje nič ne dobiš.
Me veseli, da si ti na korenincah in ne kozumiraš nič kupljenega in si neodvisno.
Darwin477, 07.09.2021 ob 13:08
Ja. Napisano je vsaj nekaj pri drugem dreku pa bojda v branje nič ne dobiš.
Me veseli, da si ti na korenincah in ne kozumiraš nič kupljenega in si neodvisno.
nisem na koreninicah, samo ne delam pompa in iz muhe slona, ker za nobeno stvar ne vemo kaj 100% vsebuje…
G.817, 07.09.2021 ob 13:14
nisem na koreninicah, samo ne delam pompa in iz muhe slona, ker za nobeno stvar ne vemo kaj 100% vsebuje…
Ampak verjetno, če ne spiješ mleka, al ne požreš čokolade, ki si jo ne želiš ti ne prepovedo iti v kino, zaplesati na skupnem plesu s partnerjem, spiti kavico, sok tam, kjer lahko naroočiš da ti jo prinesejo in podobno.
Tako da ne mi iz slona muhe delat aj prov?!
Treba je zaupat gostilniški stroki! Kaj se to pravi, da bo kar vsak bebo, ki nikdar ni delal v gostinstvu, dvomil v natakarja in se nekaj zmrdoval nad postrežbo? Če ima oštarija vsa dovoljenja, če uradno obratuje, potem boš požrl, kar se ti servira. Ali pa svojo gostilno odpri, če misliš, da si bolj pameten.
Desperadodajka, 07.09.2021 ob 15:16
Treba je zaupat gostilniški stroki! Kaj se to pravi, da bo kar vsak bebo, ki nikdar ni delal v gostinstvu, dvomil v natakarja in se nekaj zmrdoval nad postrežbo? Če ima oštarija vsa dovoljenja, če uradno obratuje, potem boš požrl, kar se ti servira. Ali pa svojo gostilno odpri, če misliš, da si bolj pameten.
Ta je že bl logična ja hehe
Forum je zaprt za komentiranje.