Najdi forum

Točke

Zdravo dame!

Vem, da tema absolutno ne spada na ta forum, vendar se mi zdite super in zelo prijazne, zato bom tudi na vas naslovila prošnjo, če bi bila katera tako dobra in bi mi poslala kakšno Šparovo točko, saj sem ostala šele na polovici zbiranja in se mi enostavno kot študentki ne premakne dalje. Če ima katera izmed vas kakšno odveč, bi ji bila neskončno hvaležna zanje. Če je katera iz Lj, jo lahko kasneje tudi povabim kam, ni problem. Lepo prosim! Naj mi pusti svoj mail na forumu ali pa mi ga napiše oz. sporoči na gsm: 031/347-835. Moji kratici sta D.K.

Najlepša hvala vsem! Hkrati pa se še enkrat opravičujem, ker tema ne spada na forum, vendar mi gre res za nohte.

živijo!
A toliko nujno rabiš posodo?

Katarina, kot študentki mi res vse prav pride in z mamo si jo težko kupiva, ker živiva sami.

Živjo , če še rabiš imam tri odvečne točke. Sporoči na mejl!

Tanaya, nimaš maila zraven. Mi ga napišeš? Drugače pa me lahko kar kontaktiraš na demie@email.si in ti potem napišem svoj domači naslov. Prosim. Najlepša hvala za točke!

Živjo, sem ti poslala mejl.

Lp, Tanaya

_Tanaya_, najlepša ti hvala za prijaznost. Res si super! Upam, da se še kaj slišiva. Uživaj in hvala še 1x!

Dary – Demie

Jaz jih imam šest, sporoči mi naslov na mail.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close