Najdi forum

točke špar

No da poskusim še tukaj. -Če ima kdo odveč šparove točke bi bila zelo hvaležna, če bi mi jih odstopil. Rada bi si kupila vok, za katerega pa moram zbrati še deset točk, zelo bi bila hvaležna.

Katarina Babič
Pot čez gmajno 72
1125 Ljubljana

Hvala

http://med.over.net/phorum/read.php?f=87&i=2474&t=2472

Ni vse tako kot je videti na prvi pogled.

Kako pa je potem na drugi pogled?

Jaz pa potrebujem pomivalni stroj. Da se ne bi matrali s točkami, mi pošljite kar denar. Vsak malo, pa se bo nabralo.

Eni so pa res nesramni jaz tud potrebujem pomivalni, prsalni, sušilni stroj, pa fritezo, mikrovalovko, pa za to ne prosim, prosila sem le tiste, ki jih imajo odveč in so jih pripravljeni odstopiti, zato se ti ni potrebno vtikati v take stvari, če misliš bit nesramna.

No da boš vedela sem študentka, živim s fantom in se prebijava skozi z eno plačo, zraven vsega pa še zidava hišo pa nikoli nikogar ne prosiva za denar.

Če ti ni prepozno, ti jih pošljem naslednji teden, ko bom spet v LJ, ker jih trenutno nimam pri sebi.

LP, Staša

OK super ti bom hvaležna, jih bom dala pa še kolegici ki jih tudi zbira če ti je prav. Hvala

Hm… “problem” je, da sem ti mislila poslati že nalepljenih 30, torej cel kupon. Ne vem, če bo šlo deliti. Seveda ji lahko izročiš ti tvoje.

LP

Ja to bo pa šlo. Hvala.

Zvezdica,

danes sem poslala.

LP, Staša

Dobila sem dve pismi včeraj eno od Sonje in eno od kaje tvojega pa še ne. Morda pride danes. Hvala

Tudi nisi mogla 🙁 … naročila sem fantu, da odda, pa je očitno pozabil. Danes nesem lastnoročno.

LP

Ja danes sem jih dobila 30 nalepljenih mislim da so od tebe hvala seveda so od tebe če so iz lj pošta 1002 najlepša hvala.

Ja, te sem jaz poslala in se pozabila podpisati 🙂
Ni kaj, veliko veselja z vokom.

LP, STaša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close