Najdi forum

toaster

kupila sem toaster in zdaj mi je zmanjkalo idej za tople sendvice.

kaj date not? meni se je ustavilo pri siru, sunki in ketchupu. 🙁

lahko toaste ali pa kruhke samo popečes in gor namažeš razne namaze

Ker nimam prevec rada sunke,naredim toast samo s sirom:namazem najprej z gorgonzolo (-JIH JE VEC VRST-OD BLAGIH DO POKANTNIH -),nato dam sir za tost in na vrh slan filet.Je dobrega okusa.Vcasih namazem z duseno zelenjavo,kak kaper,olive in sir.Namesto kecapa dam posusene in v olju vlozene rezine paradiznika -pelati.Ce mi ostane pecenka,namocim rezino kruha ,notranja stran, v omako,dodam na tanko narezano meso,paradiznik Sedaj se ze povsod dobijo rezine malancan pecenih na zaru in v olju ;zelo dobro kot dodatek
Zveni bolj vege,nisem,le zelenjavo imam zelo rada.Sem ti kaj pomagala?Uporabljaj fantazijo in bos videla,kaj vam odgovarja.Lep dan Kaja s Primorske.

Že pečenim toastom lahko dodaš list zelene solate ali rezino paradižnika ali paprike. Lahko jih namažeš z margarino.

Pozabila sem povedati se nakaj dobrega.Poleti,ko so domaci paradizniki zreli,toda trdi, ,jih na drobno sesekljaj ( V itlijanskih restavracijah jih natakar v rokavicah pred tabo zmecka.) Na drobno narezi baziliko,posoli in popopraj. Popeci toaste,,jih vroce natri s strokom cesna dokler se cesen ves zriba v kruh,pokapljaj z olivnim oljem in na to z zlico nanesi paradiznik.Zelo osvezujoce,zdravo in podlaga za dobro vino.Kot otroci smo to imeli za malico.Rezine kruha je nona pekla kar na plati stedilnika.
V Italiji se to imenuje BRUSKETO.
Povej,kaj se ti zdi.Okusi so pac okusi. Kaja

Zmešaj narezano šunko, nariban sir, ajvar, kislo smetano, baziliko in sol.

Odlično!

Ela

poli salama, toast sir ali mozzarela, zelena paprika, in malo drobnjaka
njami

ZELIŠČNO MASLO NAMAŽI NA TOAST IN MALO POPECI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close